Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

MMORPG

1.184 pregleda · 21 odgovor · otvorena 09.03.2005. u 16:46

Najbolji MMORPG-ovi

World of Warcraft 0 · 0%
Guild Wars 0 · 0%
Neki drugi 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Za mene ubjedljivo WOW ali da cujem vase misljenje.
Posto sam od ponudjenih igrao samo WoW...moj glas dajem istom.
WOW zakon (iako ga jos nisam igrao)ali po insertima i slikama trebalo bi da je fantasticno
E jesi anketu napravio svaka ti cast!!

Nabrojao tri igrice .. svasta .. de nebrukaj se .. toliko ima MMORPG igrica ima da te glava zaboli ..

a jos da negovorim jednu od najmasivnijih igara a to je Outwar.com
Trebat ce izgleda upustvo i za postavljanje ankete...

Ehh...
za mene je WOW ubjedlivo najbolji (od ovih sto si stavio na glasanje)
niko od vas nikada nije probao 1 ili vise MMORPG-eva....zato ne lupetajte ovdje...

cak ovaj devil nije znao ni navest nesto osim guild wars-a i wow-a..

DAoC je jedan od prvih i najboljih MMORPG-eva...

WoW je popularan jer ima ime... Blizzard "melje" trziste WoW-om i to je bilo ocekivano...

ali po kvalitetu, sadrzaju, prici, igrivosti, mogucnostima i najvise i najboljeg PVP-a, tj RvR-a koji ima najbolji balans ...itd... Daoc je najbolji.

Post dobio aplauz od BorG

Igr`o sam samo Warcraft 3 i Frozen Throne i to su najbolji MMORPG-ovi koje sam ikad igr`o.Ovih dana trebam dobiti od druga WoW, pa cemo vidjet!!!

Post dobio šamar od BorG

Sto se mene tice FFXI je najbolji, mada ni ostali ne zaostaju. Naravno da WoW ima ime, ali kad se spomene Square prica je suvisna.

rApboY je napisao/la:
Igr`o sam samo Warcraft 3 i Frozen Throne i to su najbolji MMORPG-ovi koje sam ikad igr`o.Ovih dana trebam dobiti od druga WoW, pa cemo vidjet!!!

LooooooooooooooooooooooooL
anarchy onlline , legend arena , battleon
par sto sam ja igrao (:
i meni su bili zanimljivi ..
1. City of Heroes
2. Matrix Online
3. Daoc- Pvp ROXXXXXXXXXXX
4. Cant Forget Outwar / djetetam cijela bosna igrala od Round 8 do 14

WoW - LoL

BorG.WC3 je napisao/la:
E jesi anketu napravio svaka ti cast!!

Nabrojao tri igrice .. svasta .. de nebrukaj se .. toliko ima MMORPG igrica ima da te glava zaboli ..

a jos da negovorim jednu od najmasivnijih igara a to je Outwar.com

PA DEVIL stvarno se brukaš nemoj više pravit ankete molim te......
Jesam trebo stavit mozda outwar mjesto WoW-a ili do kraja lista opcija imas WoW I Guild Wars ako mislis da je bolji Outwar, Daoc,MU,Anarchy,City of heroes jump to lightspeed,galaxies itd... imas opciju neki drugi. RAPBOY svaka cast nisam se ovako nasmijo dugo LOL
mmm..upravu su sto se tice tog da si samo stavio 3 igre na anketu sto je premalo...

igro sam outwar-a a mogo bi sad i pocet igrat kalonline(odlicna igra)...nekoj e mozda igrao muonline,jer je slicna kalu pa ak nije probo ima sad sansu...takodjer dosta dobra je i anarchy...nisam igrao Daoc al kazu da je odlicna....WoW mi se nesvidja
lol---...Lineage2 nije los mada ima dosta servera (dobrih) gdje se moze igrat za razliku od wowa
Lineage 2 - Anime stil rulz. Dobro razradjen sistem klanova, alijansi i itema. Z*** L2 sam presto igrat WC3. Oficijelni serveri su poskupi a i paypal kod nas nije baš super. Ali zato ima preko 200 "igraj djaba" servera.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.