Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

9. DiV Lan party

623 pregleda · 21 odgovor · otvorena 27.06.2008. u 14:32

ne znam za onoga ko je čuo ili nije. Davni početci lana počinju još davne 2004 godine dok je još bio organiziran6Div lan party kao največi lan party u europi za to vrijeme . 2005 godine grad Virovitica je prva napravila WCG qalifikacije za masters i tako do dana danjašjneg sve se to razvijalo do 2008 godine kad nas očekuje 9 DiV Lan party. e sad mene zanima ovako:

ko bi želio doć na lan party i dali mu situacija odgovorala (dakle lokacija lan partya je CROATIA - VIROVITICA) : igraju se standardne igre poput :
-Counter Strikea
-Call Of duty (a tu sad ne znam el 2 il 4)
-Warcraft DOTA ; III:TFT

i još naravno mnogo toga
dakle mene smao zanima ko ima volje da dodje to bi se ogranizirali oko 15-20.8 ..dakle imate još 2 mejseca pratkički za razmislit..

Nagrade su Hardware i to sponzorira VE-Mil

dakle onaj ko želi neka mi se obrati na PM ili nek odgovori na temu postavi pitanje ili nešta ja ću vam dat što više detalja znam ...
lan party podrazumjeva svoje racunare i monitore ? ili kao na detonatoru sto je napravljeno samo oprema... ??
               f4nt0mxdc0 je napisao/la:
koliko ima voznje od mostara do virovitice sa autom otprilike

ti bi dosao na lan party u hrvatsku a u bosni neces na turnir ? pleaaaaseeee
               Ar1F je napisao/la:
lan party podrazumjeva svoje racunare i monitore ? ili kao na detonatoru sto je napravljeno samo oprema... ??

da sve se svoje nosi.. lan party je bit će oko 200 ljudi... da btw malo youtubjate imate videoe sa tih prošlih lanova upišite lan virovtiica i vidjet ćete oko noćenja ne birnite to je riješeno kao i prehrana
taman,da dodjem u viroviticu,oduvijek sam htio otici tamo xD

nije da cu igrati ili nesto,ali eto
dosao bih samo moras nam rec kojim prijevozom za koliko sati i para mozemo doc do tamo i sve detraljno jer mislim da bi to moglo biti bas bas dobro
               AmphetamiNe je napisao/la:
taman,da dodjem u viroviticu,oduvijek sam htio otici tamo xD

nije da cu igrati ili nesto,ali eto

ili da u svakom slučaju možete posjeitit jer se dnevno odražvaju temo dj partyi ..eto lani smo imali priliku slušat za virjeme igranja DJ Examinea i DJ zerooa uz popratni Red bull koji se djelio free
               Leonidas je napisao/la:
ili da u svakom slučaju možete posjeitit jer se dnevno odražvaju temo dj partyi ..eto lani smo imali priliku slušat za virjeme igranja DJ Examinea i DJ zerooa uz popratni Red bull koji se djelio free

furkaaa

ne fakat,oduvijek sam bas htio otici tamo ne znam sto jedostavno me fascinirao taj grad,sha ja znam
Rado bih dosao ali cu biti u Njemackoj taj mjesec. Gledo sam na youtube.com fina je organizacija dobro druzenje Da sam u BiH dosao bi sigurno imam svakako gdje da prenocim.... Bice sljedeci put nadam se.
nez kako da dodjem do tamo ^^
ako nadjem prijevoz, MOZDA dodjem, iako cisto sumnjam, a valja jos sve nosit
hmmm care koliko je od Gracanice do Virovitice...
Evo baS sam dobro razmislio da povedem jednu ekipicu ...
Bice to dobro druzenje, zao mi je sto necu moci doci
aeuuu daleko je to
               Nedy je napisao/la:
aeuuu daleko je to

slazem se
               picharz0r je napisao/la:

hahhaahahahahhahahaha
               picharz0r je napisao/la:

http://img58.imageshack.us/img58/1388/fqou0.jpg" border="0">
aj ***a vam neserite kad i vi sami znate da necete otic na ovaj lan party nego samo serete tu bespotrebno...i samo post 1 vise nabijate
               st0k3 je napisao/la:
aj ***a vam neserite kad i vi sami znate da necete otic na ovaj lan party nego samo serete tu bespotrebno...i samo post 1 vise nabijate

tako je stokec

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.