ne znam za onoga ko je čuo ili nije. Davni početci lana počinju još davne 2004 godine dok je još bio organiziran6Div lan party kao največi lan party u europi za to vrijeme . 2005 godine grad Virovitica je prva napravila WCG qalifikacije za masters i tako do dana danjašjneg sve se to razvijalo do 2008 godine kad nas očekuje 9 DiV Lan party. e sad mene zanima ovako:
ko bi želio doć na lan party i dali mu situacija odgovorala (dakle lokacija lan partya je CROATIA - VIROVITICA) : igraju se standardne igre poput :
-Counter Strikea
-Call Of duty (a tu sad ne znam el 2 il 4)
-Warcraft DOTA ; III:TFT
i još naravno mnogo toga
dakle mene smao zanima ko ima volje da dodje to bi se ogranizirali oko 15-20.8 ..dakle imate još 2 mejseca pratkički za razmislit..
Nagrade su Hardware i to sponzorira VE-Mil
dakle onaj ko želi neka mi se obrati na PM ili nek odgovori na temu postavi pitanje ili nešta ja ću vam dat što više detalja znam ...
ko bi želio doć na lan party i dali mu situacija odgovorala (dakle lokacija lan partya je CROATIA - VIROVITICA) : igraju se standardne igre poput :
-Counter Strikea
-Call Of duty (a tu sad ne znam el 2 il 4)
-Warcraft DOTA ; III:TFT
i još naravno mnogo toga
dakle mene smao zanima ko ima volje da dodje to bi se ogranizirali oko 15-20.8 ..dakle imate još 2 mejseca pratkički za razmislit..
Nagrade su Hardware i to sponzorira VE-Mil
dakle onaj ko želi neka mi se obrati na PM ili nek odgovori na temu postavi pitanje ili nešta ja ću vam dat što više detalja znam ...
bit će oko 200 ljudi... da btw malo youtubjate imate videoe sa tih prošlih lanova upišite lan virovtiica i vidjet ćete