Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dan gamera - BiH gameri,kad,gdje...

523 pregleda · 21 odgovor · otvorena 07.03.2005. u 22:14

Ej ba sta mislite o tome da nadjemo dan gamera...neznam jeli ikome palo to na um ali bilo bih dobro...imati ovaj dan ... sta mislite kada,gdje,i kako organizaciju napraviti...ipak bilo bih dobro upoznati ove nickove koji surfaju danju-nocu...Mislim da tema kida jer je ideja fenomenalna...pitam se kako nikome nije to palo na um do sada!...vec moramo skontati tek kad nas probudi Dan Zena...uh!
Ajde komentari su dobrodosli...
Brao vilenjak... Stvarno bi trebali imati dan gamera... po mom misljenju to bi trebao biti dan kad je napravljena prva stranica o gamerima ( u BiH ) ..

Jes nekom krivo sto njemu neshto ne cestitaju

Prvo se moramo izborit za nasha prava. Ajmo onima iz steama je**t majku i rec da necemo da placamo. Ako to uspijemo ja nam sljedece godine tarli ljute na dernek ponesem
"fenomenalna" nije.Sto ce nam dan gamer-a.Nismo mi tako ludi kao SWE ili Korea ili USA.
Za njih bi ta ideja bila fenomenalna jer su skoro svi ljudi tamo "gameri".
Da je kod nas takva atmosfera gamerska kao i kod njih , svi bi ti zadali aplaus za ideju.
S obzirom kakvo je stanje kod nas.. ZAboRAvi !
MA to je normala da skontamo dan gamera ,,
za to netreba nikog pitat samo odredimo dan i gotovo...
Podrzavam Vilenaka sto da ne...
Moj glas imate !
Koji bi to dan trebo biti ?
(danas sutra za 5 dana ...)
kad neka domaca ekipa osvoji medjunarodni turnir ( u bilo kojoj igri ) e tad treba zapikat dan BH gamera
ideja vrijedi samo di će se sastajat ekipa, a dan bi moga bit 1.4. moj prijedlog onako bez veze
neznam šta ga kažem , teško , možemo mi to ovde na forumu odrediti ali to niko ostali neće prihvatiti osim nas
kad bi bilo tog dana nebi trebali ichi u skolu svi gameri u BiH
100% ZA!!!

I seyo je u pravu. Dobiti neki turnir, bar regionalni. I da nebi bilo ovo ono, prvi slijedeći.
Dan Gamera je odlicna ideja..
100% Za
samo ko ce odluciti koji dan i datum!!!!?
Vilenjak lud si ko struja-evo tek se usto al pravo si me nasmijo-kako ti to pade na pamet-cuj Dan gamera-haha ... a moze -sto da ne
[i]seYo~ je napisao/la:[/i]
kad neka domaca ekipa osvoji medjunarodni turnir ( u bilo kojoj igri ) e tad treba zapikat dan BH gamera
slazem se sa seyom u potpunosti

al' eto.. mogao bi se bar jednom godisnje organizovati neki lan party (ili lan event ).. sa takmicenjima, druzenjem, da se okupi citav gamers.ba a i shire .. dakle, da se oprganizuje, ali i da se placa ucesce kako na samom lan party-u tako i na takmicenju.. al' kao da ima neko ko bi ovo mogao organizovati..
Tsunami je napisao/la:
koji ćemo datum uzet

31. februar !!!!
neka bude furka ono zadnji dan u godini to je cool
naprimjer 31 decembar hee
to je cool
haha super je to
ideja je wOw

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.