Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 24 boda

WowCrack

235 pregleda · 12 odgovora · otvorena 22.06.2008. u 19:19

Ako neko ima acc na wow crack
lvl 60 ili wise po mogucnosti warior
et owo skromnih 25 + 5 pts
GO GO
               d3n0o0o0.- je napisao/la:
imam ja =) 70 lvl pally i 59druid =) ali nedam za 30 bods :S nisi normalan neko se muchio i da ti da za ****nih 30bods :S

oces steam za taj acc ?
dacu ti ja huntera 70 lvl full epic ima 6k golda i na tom acc imas flying mounta uglavnom sve sve sve boli glava ! eto da cu ti ga a ti meni steam...

ako hoches javi mi se na pm
hahaha laze lik ocam lik iz tuzle ... !! lika tako zajebaao pa nije daooo pita shaddya

nisam djeda mi mog mrtvog ovaj je ljubomoran pitaj shaddyyja dao sam mu locka 70 lvl djeda mi mrtvog ne lazem
ap et kada dode shady online pitacemo ga

moze
Jesam li ja taj shady?
               shaadY je napisao/la:
Jesam li ja taj shady?

shaady aj sviju ti reci jesam li ti dao warlocka 70 lvl na wowscapeu?
to kada je bila ona tema da da liku chara na nekom serveru i ti reko dati a reko i scandal (noob)
pa tek bio poceo praviti acc a slago liku

pa konju poremeceni kako da napravim bolan acc 70 lvl full idoolee

o cemu ti jarane pricas...

nezans ni ti sta si kopiro
eo i tema ko nevjeruje
http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=18&id=42722

Nespamaj,dajem ja 120 pts za acc na wowscape`u blodelf mage 70 lvl...Imal ko
Ne citiraj me glupane mali slusaj: na post prijee tog neki je lik pito za acc ja sam reko da imam locka onda se bonza meni upiso u gb i reko daj ga meni ppls onda sam ja njemu reko ocu al za boodove, onda je on reko evo sad cu ja da dignem temu i ti mi posalji na pm, onda nisam ja bio online i bonza me pito ajde oces li vise onda sam ja odgovorio i to je to!

ne citiraj me glupane
dajem i ja 200 boba za chara na wowlegion serveru, horda, po mogucnosti rogue 70lvl
Ewo ljudi ko ima da igra na wowcracku neka dodje u nas guild ... Bosnian Pride WorldWide ... svaku noc raidamo i ta sranja ... samo wisp tauranosaur ili njonjica xD
               Crazyxx je napisao/la:
Ewo ljudi ko ima da igra na wowcracku neka dodje u nas guild ... Bosnian Pride WorldWide ... svaku noc raidamo i ta sranja ... samo wisp tauranosaur ili njonjica xD

White pride world wide
bio sam u vasoj gildi bezze je stvarno
dodji ti u nasu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.