Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW-pocetnik

216 pregleda · 11 odgovora · otvorena 27.06.2008. u 11:44

Juce sam postavio temu i pomogli ste mi...al sad sam zelio da pitam ove malo iskusnije igrace sta bi bilo najbolje da uzmem? Warrior?Hunter?Warlock?Shaman? i sta vec jos ima...Sorry ako je glupa tema... LOL
pa tema i jeste po malo glupa..sve klase su izbalansirane, znaci nema najjace i najslabije..kad uzmes jednu klasu stelis se sa njom..ako volis castere(magiju) uzmes mage-a, warlock-a, mozes i druida i shamana...ako druid i shaman ti mogu takodjer bit meele dps..ako vise volis napadace tj. borbu oruzjem uzmes warriora, paladina, rouga, huntera(my favourite )..kad se dobro ustelis i postanes pr0 ta klasa ti je najjaca..gl i hf

@ ja sam mu rekao sto se tice klasa..to je pitao a za rase nisam ni razmisljao..i da HU jesu najjaci nikad ja nebi uzeo ally jednom sam probao zagubio se u onoj sumi..lakse je doc sa hordom i rusat kroz sumu do sw-a
Zavisi o5 koja si rasa...jer,odredjena rasa ima neke bonuse koje mozes iskoristiti na svojoj klasi.E sad mi ti emozemo puno pomoci oko toga sta bi ti trebao da budes...preporuka:
UND(uzimas locka i rougea)je veoma jaka rasa z*** svojih osobina(imas cloack shadow sto omogucava da absorbujes spellove)
TAU warr definitivno(+5 % helta)najjaci tenk....mada su tu takodje i ORC(+ 5 skill sa sjekirom.ja ga uzimam;i svemocni dranei koji ima heal)
.....e da ti ja sad ne nabrajam sta se sve moze kombinovati...najbolje je da to sam nadjes(www.wowwiki.com)...ili na oficijalnom blizzardovom sajtu....

Inace uzimam ORC locka warlocka jer mi je to omiljena rasa/klasa
Rouge / Hunter ftw..nema veceg funa nego igrat sa ovim classama!
               elSejh je napisao/la:
pa tema i jeste po malo glupa..sve klase su izbalansirane, znaci nema najjace i najslabije..kad uzmes jednu klasu stelis se sa njom..ako volis castere(magiju) uzmes mage-a, warlock-a, mozes i druida i shamana...ako druid i shaman ti mogu takodjer bit meele dps..ako vise volis napadace tj. borbu oruzjem uzmes warriora, paladina, rouga, huntera(my favourite )..kad se dobro ustelis i postanes pr0 ta klasa ti je najjaca..gl i hf

@ hunter kao nije spell castera to da su svi izbalansirani,djelimicno si upravu...ti ako sa warr(gnome) pobijedis warr(tauren-a ili dranei-a) skidam ti kapu....mozda imaju najvise mane gnomi(sad da ne nabrajam sve atribute svih klasa;to procitaj kad udjes u wow i pravis borca)mislim da su HU naj univerzalnija rasa...jer su im atributi veoma veoma jaki....
Nema koga da uzmem. Svako bira ko se kome svidja o ukusima se ne raspravlja. Djelomicno su sve clase izbalansirane i nema "najjace klase" jer sve zavisi kako ko igra. Jedina razlika medju klasama moze da bude skim se brze mozes lvl-up. A medju najbrzim su warlock,hunter i druid radi njihovih petova odnosno kod druida radi njegovih form's/cat-rogue-dps,bear-warrior-tenk ili dps,cheetah-travel form.

Malo nesto za pocetnika =)
               voITIka je napisao/la:
Zavisi o5 koja si rasa...jer,odredjena rasa ima neke bonuse koje mozes iskoristiti na svojoj klasi.E sad mi ti emozemo puno pomoci oko toga sta bi ti trebao da budes...preporuka:
UND(uzimas locka i rougea)je veoma jaka rasa z*** svojih osobina(imas cloack shadow sto omogucava da absorbujes spellove)
TAU warr definitivno(+5 % helta)najjaci tenk....mada su tu takodje i ORC(+ 5 skill sa sjekirom.ja ga uzimam;i svemocni dranei koji ima heal)
.....e da ti ja sad ne nabrajam sta se sve moze kombinovati...najbolje je da to sam nadjes(www.wowwiki.com)...ili na oficijalnom blizzardovom sajtu....

Inace uzimam ORC locka warlocka jer mi je to omiljena rasa/klasa

@sry 2 posta

Ali moram ovdje na dodati da se ORC warr ne uzima radi +5 axe nego radi Hardiness reciala koji daje 15%resist stun i ako se ide na arms talente daje dodatnih 15% resista talent po imenu Iron Will

I napisao si da kod Undead imaju cloack of shadow , ali to nije UD skill vec rogue skill a recial kod UD je Will of forsake koji daje charm i fear resist.
sa warlockom ti je najlakse
warior ti je najbolji za pocetak...
uzmi paladina

btw ne razumijem se u wow XDDDDDDDDDDDDD
neam pojma sto svi nesto pametuuju
uzmi sta se tebi najvise svidja,poprilicno ti je sve isti muski spolni organ a drugo pakovanje i onako neces igrati u hardcore raiding guildu,a i sve sam mozes zakljuciti jer sve pise kada editujes chara, ako hoces otidji na www.wow-eu.com i citaj o classama i rasama (tako sam ja prije nego sto sam kupio wow 2dana visio na site.u i citao)... svako ti moze biti dobar i pve i pvp samo ako naucis da igras , btw nemoj igrat do 30-40lvl-a i onda se prebacit na 2 klasu il rasu jer nikada neces doci do 70... GL take care
Warr-Shammy TOURENS ROCKS!!!

/chicken

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.