Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Holandija 1:3 Rusija

901 pregled · 21 odgovor · otvorena 21.06.2008. u 23:18

ROMAN PAVLYUCHENKOOOOOOOOO

GG =]

Zasluzheno proshli RUSI..

Da cujem vase misljenje vezano za tekmu =]/
Samo BEZ NACIONALIZMA molim vas , bice banovanih i odstranjenih
arshavin je cudo, navijo sam za holandiju ali bolje je igrala rusija
ma rusi NOGOM !

gg momci

rusija vs turska finale
Ono dijete Arshavin cini cuda majke mi moje ja ga vidim u barceloni ili valenciji sledece sezone
Rusi zasluzheno proshli, od pochetka su bolje igrali, vise se trudili, i na kraju se to isplatilo. Mada sam mislio da che ih Holandija kaznit za sve promashene prilike, al et

sve u svemu, predobra utakmica
Iako nisam gledao utakmicu i ne znam ko je bio bolji u toku utakmice, mogu reci da sam ja mislio evo do sad da ce Holandija 100% osvojit euro.

Feeling: SJEBANO ocami
rusija ili italija vs nemacka finale, turska nemoze svaki put imati srece, a pogotov protiv nemacke
Velika utakmica VELIKOG trenera ..... Arshavin istakao najozbiljniju kandidaturu za najboljeg igraca eura .... Utakmica za uzivanje
               Ma*ster je napisao/la:
Ono dijete Arshavin cini cuda majke mi moje ja ga vidim u barceloni ili valenciji sledece sezone

Arshavin ide u Chelsea Romanu na ruke...
zasluzeno.. nema rasprave , usao persie, gubi se ... a svaka cast rusima n1 , anyway , gg, and gz russia pewpew
               Ma*ster je napisao/la:

Novi maradona
rusia ce bit iznenadjenje eura
btw. hajmo svi dat po pola marke da kupimo van der saru dimije
Cekamo Lavov komentar.

gg
Meni su Spanci favoriti ali kako igraju braca Rusi ..
Ono nema nigdje Van Basten DIVAN ! Ubacuje Afellaya vidio se nije, ubaci Persie-a vidio se nije, ubaci Heitingu hmmm necu da ga komentarisem. Robbena ostavi na klupi a najbolji igrac u Holandiji, Huntelaara ubaci protiv Rumunije razbije ih a protiv Rusije nece. Hvala ***u sto ide ako Bog da Svijetsko nase

Al onaj Arshavin nije normalan j**o mu ja *****... Dobro ce mu stajati plavi dres Chelsea-a ako Bog da i njemu i Huntelaaru
               AlienzZ je napisao/la:
Cekamo Lavov komentar.

gg

hahah upravu si sad kad lav dodje nagrebusili smo hahahah
Nevjerovatna utakmica sa puno odlicih prilika. Predvidjam Italija-Rusija finale

Aršavin od sada medju najdrazim igracima!

Buyakasha
Drago mi je..
Navijao sam za Rusiju iako nisu bili favoriti , samo mi je zao VAN BASTENA i Snajdera..

BTW.Hidink uvijek bio majstor

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.