Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Srednja skola

455 pregleda · 22 odgovora · otvorena 21.06.2008. u 21:35

Pozz ljudi !!!
Ovo nije vezano za g.ba ali imal ko 93 godiste da je sada upisao srednju medicinsku skolu na jezeru ?! Ja sam tamo pa bi mi dobro doslo raje sa g.ba !!! Pozz i ako ima ko nek se javi na PM !!! Admini nemojte brisat temu!!!
nece admini izbrisati temu , nego ce izbrisati tebe sa temom.
nece temu, obrisace tebe pogledaj malo pm i poruke koje su slali admini

edit: drug pogledaj sekunde.. da ne bude

Zadnji edit: 21.06.08 u 21:38:01

evo ja sam tek zavrsio osnovnu ... i imam CETLNEST godina
eto ako hoces cekam te ja prvi dan ispred skole sa ruzom u ruci .. CRVENA .. po tome ces me poznati
PS : UDARI SE TUPIM PREDMETOM U GLavu .. TUP !
kake poruke ba meni nijedna nije dosla o cemu to vi bgm nemam poruka nikakih
Pa procitajte sami te PM-ove i pravila!

Zabranjeno je postavljati teme vezane za skolsku pomoc!
I to svi znaju. Ali vama je do spamanja.

Cilj ove teme nije uopste pomoc za skolu, neki zadatak, lektira, prijemni zadaci itd, nego je upoznavanje. Neki to ne shvacaju, samo da im je sjedit kuci i 24/7 igrat tog glupog i preglupog kantera.

OnTopic.. Redskull, pozdravi mi termu.. Ja sam se u 3. gimnaziju upisao, ima li tamo koga?
               shaadY je napisao/la:
Pa procitajte sami te PM-ove i pravila!

Zabranjeno je postavljati teme vezane za skolsku pomoc!
I to svi znaju. Ali vama je do spamanja.

Cilj ove teme nije uopste pomoc za skolu, neki zadatak, lektira, prijemni zadaci itd, nego je upoznavanje. Neki to ne shvacaju, samo da im je sjedit kuci i 24/7 igrat tog glupog i preglupog kantera.

OnTopic.. Redskull, pozdravi mi termu.. Ja sam se u 3. gimnaziju upisao, ima li tamo koga?

koga da pozdravim a u trecoj gim imam macku jednu
               dyemsonii je napisao/la:
eto ako hoces cekam te ja prvi dan ispred skole sa ruzom u ruci .. CRVENA .. po tome ces me poznati

JEMALEEEE
               dyemsonii je napisao/la:

To ti smijesan
admini delte temo redskull TUP GLUP?
pa dokle ovo vise bgt citajte malo pravila sada oce prijatelja ima i za to foruma dernek itd itd ... neces ovuda o skoli sutra ce biti tema koliko je ono korej iz 100 neznam gdje mi je kalkulator ... daj bok1 lock ovo bro... (i jedan aplauz )
RedSkull Meni kako se cini ti nisi ni iz Obdenista izasao , ovdje su sve manijaci moze ti neko ukrasti pare
               1337SmaiL je napisao/la:
RedSkull Meni kako se cini ti nisi ni iz Obdenista izasao , ovdje su sve manijaci moze ti neko ukrasti pare

to i ti smijesan prvo ti nauci pisat i malo bosnaski te guzi nauci se obracat drugim pa onda nes rec drugo ne pise se obdeniste kolko znam a hajd sad fino pisat pa spavat kasno ti je sinaga
               Venomus je napisao/la:
nece admini izbrisati temu , nego ce izbrisati tebe sa temom.

KAKO TE VOLIM,HAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAAHAAHAHHAHAHA
               RedSkull je napisao/la:
to i ti smijesan prvo ti nauci pisat i malo bosnaski te guzi nauci se obracat drugim pa onda nes rec drugo ne pise se obdeniste kolko znam a hajd sad fino pisat pa spavat kasno ti je sinaga

Idolu pa ne pise se bosnaski vec bosanski i ne kolko vec koliko ...Idollll
K1ds
SMESAN ?

btw. djemo oces sto mene nisi ceko sa ruzom na nasem prvom dejtu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.