Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

"Obracun" - utakmica

895 pregleda · 21 odgovor · otvorena 18.06.2008. u 13:31

Grad na Neretvi sa strepnjom iščekuje četvrtfinale EP-a koje će u petak zapaliti stotine tisuća hrvatskih i turskih navijača. Neredi su već dogovoreni, a policija traži pomoć!

Ako je suditi po najavama koje dolaze s juga, u petak bi u Mostaru moglo biti svega, baš kao što kaže naslov poznate ljubavne pjesme Čudna jada od Mostara grada.

Utakmice hrvatske reprezentacije često su događaji visokog rizika u gradu na Neretvi, a ovoga je puta naboj takav da je već dva dana prije četvrtfinala Hrvatske i Turske u Beču sve spremno za navijačke okršaje.

Internetski portal bljesak.info javlja kako obavještajci iz MUP-a raspolažu informacijama da su neredi u petak navečer u Mostaru već isplanirani, a da bi do incidentnih situacija moglo doći i u Stocu te u Prozoru-Rami.

"MUP Hercegovačko-neretvanske županije u petak će u Mostaru angažirati sve raspoloživo ljudstvo i zatražiti ispomoć iz susjednih županija kako se ne bi dopustilo narušavanje mira za vrijeme i nakon utakmice Hrvatska-Turska", najavili su iz MUP-a te znakovito upozorili da će upotrijebiti sva raspoloživa sredstva kako u gradu ne bi došlo do nereda i to nedvosmislenom porukom:

"Policija neće imati milosti za one koji se budu ponašali izvan zakona!"

U samom Mostaru će biti spremno oko tisuću policajaca, a pojačane mjere bit će poduzete u Stocu i u Prozoru-Rami.

Posljednji veliki navijački okršaj zbog Vatrenih u Mostaru se dogodio nakon utakmice Hrvatske i Brazila na SP-u u Njemačkoj, kada je u neredima teško stradao nedužni prolaznik Omar Torlo.

Nesretni mladić nije uopće bio navijač, a u sukobima je ranjen iz vatrenog oružja, zbog čega će cijeli život osjećati posljedice. U neredima, koje još svi pamte, stradalo je i šest policajaca, a grad je bio devastiran
hmmm. neznam bas , odakle ti ta onformacija ?

btw : navijat cu za Tursku
Sta je pisac htio reci ?
navijam za zapadne susjede

Kako te jarane nije stid to pisati.A dobro ti si obicno dijete,klinas,deriste...Ovakav primitivizam samo kod nas ima.Zato i jesmu tu gdje jesmo.Svaka nam cast
ma Turska sviju mi ^^

kako samo jadni ahahahahaha SJEBU SVOJ GRAD ZBOG JE***E TEKME .. lafo auta krshe , ovo ono ! , safata policija i ondaa plakee
My life 4 D TURKIE !
Bljesak info medij koji najvise laze.....isto kao sta je bila tema prije pare dana u vezi hrvatskih igraca....smijesni

Navijam za Hrvatsku jer sam naravno Hrvat i ponosan sam na to.....

Go Go Go Croatia
               Loh1q je napisao/la:
Croatia in (L)

Ocekujem hladno 3:0

Admine lock delete temu jer ima idola koji su raspolozeni za nacijonalizam i svadju !

tocno tako svi ovi koji su napisali da su za tursku su srbi garant.....znaci samo provociranje...

da igra srboja ili ti bosna ja bi navijo za njih.....bolje da pobjedi neko od nasi balkanaca nego neka mrtva turska
Na sve jedan veliki LOL...nadam se da ce dobro sve proci i da cemo mi proci turke...
shta nam dodzu turci ?
hrvati prvi susjedi normala da chu navijati za njih.
Ovo nije nacionalizam,ovo je SPORT.
Mnogi od vas gleda na ovo prvo.
Vechina vas fol navija za turke, iste vjere ko i mi
Svako ima svoje.
Ako i za koga navijam to je Hrvatska jer su prve komsije a i igraju lijepo.Momci se trude...A da vas hoce admin banat sve majkemi.
               xais je napisao/la:
shta nam dodzu turci ?
hrvati prvi susjedi normala da chu navijati za njih.
Ovo nije nacionalizam,ovo je SPORT.
Mnogi od vas gleda na ovo prvo.
Vechina vas fol navija za turke, iste vjere ko i mi
Svako ima svoje.

al neko je juce rekao :" mi imao njemacku,i ameriku na svojoj strani, i z*** toga ulazimo prije vas u eu.pa svim srcem cu navijat ua tursku.koga bosna ima?ima jedino tursku kao "prijatelje"

sport nazalost vise nije Sport,nego cisti nacionalizam i normalno je ako je nacionalizam da cu podrzavat tursku

Edit: samo nesta da pitam ?DA LI ADMINI DOPUSTATE DA IMAMO U INFO-U OVO STO SW4T IMA U INFO-U ? AKO DA ,DA I JA STAVIM NESHTA?STAVIO SAM VEC JEDNOM TURSKU ZASTAVU AL SAM JE ODMA IZBRISAO JER OVDJE NAVODNO NEMA "NACIONALIZMA"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.