Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana

Steam ili NonSteam?

943 pregleda · 66 odgovora · otvorena 17.06.2008. u 12:48

Steam, NonSteam ili oboje?

Steam 0 · 0%
NonSteam 0 · 0%
Nemogu se odlucit' 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Evo jedna mala anketa, samo da vidimo sta BH Gameri vise vole.

Steam ili NonSteam?

NonSteam:
+ puno servera, puno raje, na nekim serverima admini su "normalni" pa nema citera, besplatno igras (ne trebas kupovat' acc)
- citevi

Steam:
+ Nema citera, sigurna igra, sve vise i vise warova se igra na steamu
- Mora se kupiti, manje servera nego NonSteam, manje raje

Glasajte za Steam ako vamje drazi Steam, glasajte za NonSteam ako vam je drazi NonSteam, a ako se pak nemozete odlucit...glasajte za trecu mogucnost tj "Nemogu se odlucit'"

Meni je bolji steam, al' ga, nazalost, nemam.

Molim admine da ne brisu temu.

@liryo, napisao sam da nemam steam iako bih ga volio da se ne mucim sa citerima na nonsteamu

@skala, al' manje raje
ma non steam vise zajebancije prozivanja i psovki citerima
DMXDrax je napisao/la:
ma non steam vise zajebancije prozivanja i psovki citerima

sry na drugom postu

naravno bolje ces naucit igrat kad igras sa citerima
Imao sam steam...
Samo da nema cheatera...
Bio bi bolji nonsteam...
Steam,kome treba id PM.

Nema citera,jes da je 20 km,al sta fali,to nije nish
Koliko trosite na alk ili na internet mjesecno..Imate za stim nemojte srati
Velki plus na mircu za sekund nadje protivnike low high mid

Tema bezze
Plus kazes manje raje,gdje na non stimu na kojem servu ima normalne raje da mi je znat
Ko kaze nonsteam ima cheat na serverima kad igra, pa sad vi vidite.
STEAM !!!
Ma ovde pola jedu govna kak ja vidim.Nesto pricaju otvori steam server igrat cemo a od tog nema nista.Djuro steam otvoren uvijek prazan,kgb prazan terra meni se icni prazna,bihnet prazan jedete djabe govna ocami.da ocete vi sto imate steam igrali bi naslo bi se igraca koji bi igrali nego vise volite igrati po nekim drugim serverima nego po domacim.cao
Steam normala

Ja sam kupio STEAM za oko 40 maraka , prije 4 godine ak ne i vishekoliko se sjecham ne znam , da ne lazhem .Jos sam morao chekat dok dodze iz njemacke.
A vi nemozete skupit 15-20km koliko je vech sad cccc
skalou je napisao/la:
STEAM !

ispravka, ima vise steam servera

mislio je na bosnu
Steam....
id: sucmurko81 ... add
SIMSON je napisao/la:
kada predju svi bosanski serveri na steam onda ce ti svi voljeti steam

skoro su svi presli
ma jarane neznam sta da ti kazem.evo igram na nekim non steam serverima i norlmano a steam evo sad cu ti rec.......problem nije u param.svako moze izdvojit 20 km al je problem gdje kupiti...znam i ja za stasnet al nemoze svako doci u sstasnet.znam i ja za xxxfirea al nakon nekih tema nevjerujem da ce mu iko uzeti steam (iako sam i ja mislio al sad sam se predomislio) da ima steam kupiti na pijaci 20 km svi bi ga imali....i naravno onda bi bilo vise igraca i ja glasao za steam

vako cu ipak dati glas oboje
Steam imam ga ali sta reci nego bihnet terra imaju steam servere i uvijek prazni

nonsteam 90% servera puni nemoze se uci :S
Imao sam steam, al nisam imao skim igrat zato sto kod nas svaki 148793 ima steam. Steam je samo dobar za CW, a vako za public non-steam rullaaa zato sto nije interesanto igrat na publicu sa njemcima (nidje veze).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.