Ovako, kad covjek pogleda pitanje koje si postavio, vidi da si tek poceo igrati wow i da prvo treba da prodjesh fazu lvlovanja, lvlanje najbrze ide s Retribution talentima, ako ne znash sta su talenti, kad se logujesh na svog lika i pocnes igrati pritisni "N" i pojavice ti se jedanprozor u kojem imash tri Tab-a: "Holy" (healing), "Protection" (tanking) i "Retribution" (damage dealer, dps).
Kao sto sam vec rekao Retribution ti je najbolji za lvlovanje, kad budesh lvl 10, dobices prvi talent point i od tada za svaki lvl po jedan... talente za lvlanje rasporedi ovako:
10 – 14 Benediction
15 – 16 Improved Judgement
17 – 19 Deflection 3/5
20 – Seal of Command
21 – 25 Conviction
26 – 28 Pursuit of Justice
29 – Deflection 4/5
30 – Sanctity Aura
31 – 33 Two-Handed Weapon Specialization
34 – Deflection 5/5
35 – 39 Vengeance
40 – 42 Sanctified Judgement
43 – Repentance
44 – Sanctified Seals 1/3
45 – 49 Fanaticism
50 – Crusader Strike
51 – 52 Sanctified Seals 3/3
26 – 28 Pursuit of Justice - ovo je pravo dobar talent, jer kad stavish 3 pointa u njega tvoja brzina kretanja ce se povecati za 15%, ustedi dosta vremena kad hodash.
nakon lvla 50 ces sam znati sta ti treba

Sto se geara tiche, do lvl 40 ce ti biti dostupan samo Mail armor, ali ja ti preporucujem da uzimash i leather ili cloth iteme ako imaju bolje statse ( daju vise strengtha, stamine ili intelecta).
Two handed weapon je MUST HAVE za retri paladina.
A sto se tice atributa, to je malo zeznuto kod paladina, po mom misljenju, najbitniji su strength (vise dmg), intelect (vise mane) i stamina(veci HP).
S tim da ti treba najmanje stamine, jer paladini imaju healing spellove, tako da sto se statsa tice trebash ici Str, Int, pa onda tek stamina...
Ovakav nacin opremanja paladina je zeznut jer morash stalno paziti HP i NE SMIJESH cekati da padnesh ispod 30% pa da pocnesh healati..
Eto, ukratko o lvlanju paladina, ako ti treba dodatnih informacija pitaj google

P.S.
Sto se tice kriticara, napistite sta mislite da je bolje, moj main je ionako lock =)
ako bash hoces da budesh imba
http://youtube.com/watch?v=UlP6wbiPhB4
http://youtube.com/watch?v=d1fhnPFP50s