Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ARENA @ KNOCKOUT

5.947 pregleda · 158 odgovora · otvorena 15.06.2008. u 07:58

Ew nakon grupnih faza igra se knock-out !
Ekipa koja izgubi automatski ispada

Znaci ekipe koje su prosle grupnu fazu :

Grupa 1 : oldies & SOTG
Grupa 2 : eu4ia, closer & TODORLOW
Grupa 3 : ARENA & GZ1 & DISTURBED

ZNACI ZAVRSENO JE IZVLACENJE ZA KNOCK-OUT ... IGRAJU :

1. SOTG vs DISTURBED de_nuke [ uprawo igraju ]
2. GORAZDE vs EU4IA
3.ARENA vs TODORLOW
4.CLOSER vs OLDIES

Vjerovatno ce se odigrati jos 2-3 matcha max. jer su fkt svi preumorni ... pa se vidimo sutra

DEMOE , SLIKE , CLIPOVE , etc ... cete dobiti vjerovatno u NEDELJU navece , dok se sve REZIMIRA

et raya , uglavnom bit cete obavjestavani o swemu

cya

Knockout :

distr vs SOTG 16 : 7 ( de_nuke )

eu4ia vs Gorazde 16:4(5) ( de_dust2 )

ARENA vs TODORLOW 16:5[6] (de_inferno)

Dok saznam ostale rezultate javim vam

uglavnom oldiesi ispali , DISTURBED FINALE , sad cekamo jos jednog finalistu

eu4ia vs TODORLOW 14:16 de_inferno ! igra se de_train

gg
               bok1 je napisao/la:

Slika ... mjenjali smo se ja i Cage ...^^

cico zamislja pile, bok1 pivu, arma navijanje
david kao bok1 a milan da se proljepsa
ipak na kraju eu4ia ce uzet , a disturbed malo je reci da su jaki.

svaka cast momci
               liryo je napisao/la:
ipak na kraju eu4ia ce uzet , a disturbed malo je reci da su jaki.

svaka cast momci

DE MALO CITAJ, VEC JE ZAVRSENO ! KONTAS?
               tenk je napisao/la:
Alooo wicky slika jes cuo

Cestitam svima

tenkich kad cemo se ponovo vozati

sljedeci put se i ja kockam
               bok1 je napisao/la:

[url=http://www.Slikomat.com/slika/2781681.htm][img" target="blank">http://www4.slikomat.com/08/0615/s84-140620.jpg" border="0">

stavili cicu da se ne vide ostali ?

jel ono milijan nije prodao turnir ?
bok1 je napisao/la:

stavili cicu da se ne vide ostali ?

jel ono milijan nije prodao turnir ?
               Ar1F je napisao/la:
evo 1 cisti mali,kratki rezime turnira

pokupim se sa djemom na stanici u 9 h,i zaputimo se prema stanici,jest da smo cekali tramvaj 15 minuta dok nije dosla 3 - sto vodi za ilidzu ili ti ga magiju turnira..

dosli smo na ilidzu oko 15 do 10 gdje su nas docekali gorazdani, h1p, ved0, rudi , todor - najjaci na balkanu, score itd...zaputismo se do igraone gdje smo prije i bili...kad ispred - uobicajna scena turnira (bok1 pije pivce za zivce ). Pogledah grupe, reko proci cemo 100 % , a 3 grupa pa odosmo na kafu...vratimo se za 15 minuta, oldies uzeo neke tamo iz ne znam ni ja i opet na kafu u drugi kafic...dok smo dosli na red promijenili smo sve kafice i fast foodove na ilidzi...makar smo imali para pa nismo prosili ko ona ciganka sto je prebila quella al otom potom...

igramo prvi mec, ja se ponadao kad sjede tamo bok1,arma, david,MILAN - MED i cico- zauzeo bokiju stol i jos mu govori nemoj mi micat tastaturu

prva runda, ostanem sam na petoricu, ubijem ih sve,4 glave i 1 obicno u srce...(da se malo pohvalim, ybg ipak ... )

dobijemo closer i prolazimo grupe, yupiiii

ja izlazim napolje ...PAZITE SAD OVO! NECETE VJEROVAT! NISAM NI JA DOK NISAM SE UMIO 1337 PUTA I pitao ove oko sebe jel oni vide sto i ja.. - BOKI SA CAPPY SOKOM

ja fkt nisam mogao vjerovat al et...
poslije toga ponovo kafici fazoni, cekamo do 11 kad kazu nastavlja se u 6 ujutru ...ccc

krenem kuci, zaspo u tramvaju kolko sam bio umoran..djemo kod mene spavo...u tramvaju prica kako ce lec spavat kad mi dodjosmo kod mene kad lik "HAJMO WOWA" , ja ga mal nisam puko onim svojim wide monitorom, ali necu j**o te, ode monitor...

ustanemo u 5 sati, budi me djemo, kaze ajmo na turnir, ja kazem j**o turnir ajmo spavat, al et nekako me nagovori kaze aj osvojicemo pare pa et ja se i zaputio...dodjosmo na ilidzu kad nas zabac hoce HILAT hahahahaha....mi mu neke wowoske izraze, kad se nafuro lik, hilat, mageat i mountat hahaha , umirali smo !!

igrali protiv arene, likovi ce biti bgm pravo dobri, samo manje nerviranja...i sada najjaci mec ikad..demo je 1 GB a ne 20 MB kao ostali

DE_NUKE- PRODUZETCI

mi njih 3 : 0 , oni nas
mi njih 2 : 1, oni nas
mi izgubimo 1 : 2 , oni isto
i tako sve dok zna se ko bacio bug al et halalilismo to...nema veze...

i tamo stali se zajebavali u areni, I OTKRILI SMO LIKA KOJI PROVALJUJE VISE OD NAILA, MOZETEL ZAMISLIT?

MANHUNT, lik koji kaze quelu "glup si ko brdo makarona" - imal smisla?

hm...NARAVNO da NEMA!

i tako ev mene tenk odveo na milkshake u mercator i dosao kuci za racunar...bice jos informacija nakon dobrih prospavanih sljedecis 8 dana ... see ya

Ziva istina...volim te
               arena.BAB111 je napisao/la:
Ziva istina...volim te

:$ i ja tebe :$

samo gdje mi je djox medeni, kak se proljepso kak se osisao dine mi
GG swima koji su me pucali u glwau cee ya next time

Post dobio aplauz od b0k1

Ar1F je napisao/la:
evo 1 cisti mali,kratki rezime turnira

pokupim se sa djemom na stanici u 9 h,i zaputimo se prema stanici,jest da smo cekali tramvaj 15 minuta dok nije dosla 3 - sto vodi za ilidzu ili ti ga magiju turnira..

dosli smo na ilidzu oko 15 do 10 gdje su nas docekali gorazdani, h1p, ved0, rudi , todor - najjaci na balkanu, score itd...zaputismo se do igraone gdje smo prije i bili...kad ispred - uobicajna scena turnira (bok1 pije pivce za zivce ). Pogledah grupe, reko proci cemo 100 % , a 3 grupa pa odosmo na kafu...vratimo se za 15 minuta, oldies uzeo neke tamo iz ne znam ni ja i opet na kafu u drugi kafic...dok smo dosli na red promijenili smo sve kafice i fast foodove na ilidzi...makar smo imali para pa nismo prosili ko ona ciganka sto je prebila quella al otom potom...

igramo prvi mec, ja se ponadao kad sjede tamo bok1,arma, david,MILAN - MED i cico- zauzeo bokiju stol i jos mu govori nemoj mi micat tastaturu

prva runda, ostanem sam na petoricu, ubijem ih sve,4 glave i 1 obicno u srce...(da se malo pohvalim, ybg ipak ... )

dobijemo closer i prolazimo grupe, yupiiii

ja izlazim napolje ...PAZITE SAD OVO! NECETE VJEROVAT! NISAM NI JA DOK NISAM SE UMIO 1337 PUTA I pitao ove oko sebe jel oni vide sto i ja.. - BOKI SA CAPPY SOKOM

ja fkt nisam mogao vjerovat al et...
poslije toga ponovo kafici fazoni, cekamo do 11 kad kazu nastavlja se u 6 ujutru ...ccc

krenem kuci, zaspo u tramvaju kolko sam bio umoran..djemo kod mene spavo...u tramvaju prica kako ce lec spavat kad mi dodjosmo kod mene kad lik "HAJMO WOWA" , ja ga mal nisam puko onim svojim wide monitorom, ali necu j**o te, ode monitor...

ustanemo u 5 sati, budi me djemo, kaze ajmo na turnir, ja kazem j**o turnir ajmo spavat, al et nekako me nagovori kaze aj osvojicemo pare pa et ja se i zaputio...dodjosmo na ilidzu kad nas zabac hoce HILAT hahahahaha....mi mu neke wowoske izraze, kad se nafuro lik, hilat, mageat i mountat hahaha , umirali smo !!

igrali protiv arene, likovi ce biti bgm pravo dobri, samo manje nerviranja...i sada najjaci mec ikad..demo je 1 GB a ne 20 MB kao ostali

DE_NUKE- PRODUZETCI

mi njih 3 : 0 , oni nas
mi njih 2 : 1, oni nas
mi izgubimo 1 : 2 , oni isto
i tako sve dok zna se ko bacio bug al et halalilismo to...nema veze...

i tamo stali se zajebavali u areni, I OTKRILI SMO LIKA KOJI PROVALJUJE VISE OD NAILA, MOZETEL ZAMISLIT?

MANHUNT, lik koji kaze quelu "glup si ko brdo makarona" - imal smisla?

hm...NARAVNO da NEMA!

i tako ev mene tenk odveo na milkshake u mercator i dosao kuci za racunar...bice jos informacija nakon dobrih prospavanih sljedecis 8 dana ... see ya

Hahaha kako smo oplakali ..aahhaha sve u svemi bio sam na turu kao looker , prejak tur .. valjali gluposti .. jeli u freshu ko ciganija ..i tako .. smijali se .. bio sa dosta raje .. kao i uvjek. . mah drama .. ko nije bio pokajao se dobro ...
cestitam eu4ia sve fini momci raya ja sinoc zamalo napolju da nespavam
Dora i momci iz Disturbeda fina igra od vas,a vi swe svaka vam cast,jest da smo se borili ko lavovi,al opet ovo nam je prvi put zajedno kao ekipa,koja ce naravno nastaviti igrati sirom BiH ..voli vas vash DZEMICA
               dennah je napisao/la:
GG sweeeeeeeeee eu4iaaaaaaa
Nego sapno mi MILAN da se prepo

Svaka cast arma ftw

jes svsavo dok ti je milan saputo

u sta bi dao da ti je prenio bolest..j**o ti majq umreces za 2 dana ...mialn je bolestan od kad se rodio, posto imun al ti nisi
j**o ti on onu neku rodicu 96+ posto on starije ne voli

pedofil
Bravo eu4rci ... kao sto sam rekao... Soble tata... Milane kad dodjes kuci castis.... Simson,smiri se i ne zaleci se... Dora ebiga zao mi je zao mi je z*** tebe,sto napokon nisi osvojio tur.bice bolje kad budes igrao samnom
....

Svaka cast svim ucesnicima!!! &

pozzz
gg

ne znam sta sam htio rec.. al et.. valjda cu i ja igrat na sljedecem turu

cu ubrzo nadam se

btw. 3300 post

OSAMARI ME DA IDEM LECH
nije eu4ia igrala nego swe
Cestitam, ipak eu4ia je eu4ia
Dora i ekipa bili su dobri ali nisu imali srece
GG arma,david,boki i ekipa

Al dobro arma ti znash da smo vas mi pustili da nas dobijete da vam ne pokvarimo reputaciju, ha ya ^^

perke moj prvorodjeni sine sto se nisi pojavio? Razocarao si me

Zadnji edit: 15.06.08 u 22:51:05

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.