Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

gdje mogu naci wow 3

239 pregleda · 13 odgovora · otvorena 14.06.2008. u 18:37

eee raja znate li gdje mogu skinuti wow wrath of the lich king ili gdje ima kupiti
lol nije jos ni izasao
ima na siranu, original 29KM

@pirat: lol?
Cuj WoTLK , izlazi u decembru, krajem godine, vjerovatno za vrijeme Bozica.
Tako je najavio Blizzard, a i njihov Poster na forumu.
bila vijest prije nekoliko dana
               sheLL. je napisao/la:
ma na siranu ima garant !

omfg lika pa citaj malo postove ljudi vidis da izlazi tek u decembru kako ce bit na siranu kad jos nije izaso
Znanje svih koji se odgovorili ovde je relativno malo i blize 0 nego malom da pocnemo od kraja
@rammo
sta je wotlk nego expanzija wowa tako da ni on nije wowa 2
@2good4you
nije najavio blizzard nego po vivendijevom finasiskom izvjestaju
@pirat
to su samo cdovi wowa koji ti i netrebaju orginal orginal wow i tbc zajedno su oko 60 maraka trenutno ja mislim
@ venomus
nebi se zakleo evo ja ga igrao nema sat vremena
@haris95
izasla je alpha verzija i moguce je igrati ali posto je to pod nda z*** koje blizzard moze hoce i tuzi ljude koji objavljuju
tako da necu postati gdje i kako skinuti
               ReeBok je napisao/la:
W.A.R.E.Z

hahahahahahah are you ozbiljan? gori si od njega mrtvih mi ja bi temu u zanimljive stavio
               Strajker je napisao/la:
Znanje svih koji se odgovorili ovde je relativno malo i blize 0 nego malom da pocnemo od kraja
@rammo
sta je wotlk nego expanzija wowa tako da ni on nije wowa 2
@2good4you
nije najavio blizzard nego po vivendijevom finasiskom izvjestaju
@pirat
to su samo cdovi wowa koji ti i netrebaju orginal orginal wow i tbc zajedno su oko 60 maraka trenutno ja mislim
@ venomus
nebi se zakleo evo ja ga igrao nema sat vremena
@haris95
izasla je alpha verzija i moguce je igrati ali posto je to pod nda z*** koje blizzard moze hoce i tuzi ljude koji objavljuju
tako da necu postati gdje i kako skinuti

ja ja igrao ali alpha verziju , prva i prva stvar jeste , da nece uopste izgledati tako wotlk kako blizz ima u planu , doci ce do mnogo promjena , to navodno sto si ti igrao nije ni W od wotlka.. ono sto tek dolazi bice wotlk..
               Venomus je napisao/la:
ja ja igrao ali alpha verziju , prva i prva stvar jeste , da nece uopste izgledati tako wotlk kako blizz ima u planu , doci ce do mnogo promjena , to navodno sto si ti igrao nije ni W od wotlka.. ono sto tek dolazi bice wotlk..

i ja mislim da to nije ni w od wotlka ali ipak igra se moze igrati dk izgledaju sjajno i jako dobar design nove classe kakvu samo blizzard moze napraviti makar je taj dio gotov skoro sigurno ali dalje vidjecemo nadam se jako dobrom balancu na 80tom levelu evo bas gledam turnir sad sto se igra i neke od najboljih wow igraca kako igraju i dokazuju da male stvari pobjedjuju arene a ne samo gear i setup kako mnogi tvrde
ee cuj u decembru terra.net vec preso na wrath of the livh king
nccnncnccn
cuj igrao WOTLK hahahahahahaa i jos pametuje da to nece biiti sto blizzard kaze XD ne nego to ce ti biti sto kaze GM sa tog tvog privatlluka
csssss ako nije do toga sto nemogu da se conectujem na terra.net

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.