Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana

Vista

286 pregleda · 14 odgovora · otvorena 13.06.2008. u 12:38

Evo ovako meni je vista ogranicena i sad je istekla.
Otisao sam na net da nadjem product key za nju ali kad bilo koju sifru ukucam ono kao nesto odradjuje i vratime nazad gdje sam i bio.Cak sam i sa sifrom koja je kostala na netu pokusao da aktiviram i nije nista reagovalo kad sam kucao.
Znali neko u cemu je problem?
Moras kupiti original CD viste negdje i s njega ukucat kod.. Ako nista onda formatiraj comp i vrati XP..

Dao bi ti ja original kod viste, nego dao sam frendu CD, nije mi se svidila vista, pa sam vratio sebi XP... =)
               ReeBok je napisao/la:
Kod mene je Windows Vista Ultimate 6000 Build

Nemoj se trudit da pronađeš cd key.. neces ga nigdje free naci.. il' naruci orginal vistu il' instaliraj xp..
               spY je napisao/la:
Nemoj se trudit da pronađeš cd key.. neces ga nigdje free naci.. il' naruci orginal vistu il' instaliraj xp..

mogu ti ja to narucit amidza mi radi u microsoftu pa ti ja to mogu samo mi daj odakle si btw 50 km pm me
http://www.gamers.ba/artikal.php?id=4530

eto kui od njega CD
               br0wnE je napisao/la:
http://www.gamers.ba/artikal.php?id=4530

eto kui od njega CD

meni treba product key od windows viste ultimate 6000 build a ne od windows viste
               ReeBok je napisao/la:
meni treba product key od windows viste ultimate 6000 build a ne od windows viste

Nema veze,key ces tesko naci,citaj sta ti govore.Moras kupit original CD druge ti nema.
Snimi xp.. Nabaci transformation pack.. isti klinac..
bolje ti je da install xp nezz sto se furas na vistu.. jest ona graficki bolje uradjena al eto vidis istekla ti...sto jednostavno ne instaliras XP i skines neku temu vistinu i ko da imas pravu vistu..to ti je moja preporuka ....

GL ^^
Ma najbolji OS ikada je XP. Imao sam ja instaliranu vistu kada sam kupio laptop sve orginal. Jednostavno nevalja samo zaledi iako nista neradis ili nemozes biti na msn i slustai muziku u isto vrijeme. Kupio sam xp i instalirao sve drajvere i sada radi ko avion. I jos jedna stvar nikada nemojte installirati build verziju jer nema drajvere kao orginalni xp, te pritome zauzimaju cak do 20GB.

A ako bas Hoces Vistu onda mozes skinuti Vista inspiriant imam ti je ja ona je extra. Sve izgleda kao vista a imas zapravo xp koji trazi manje hardwarske preformanse.
               WebShack je napisao/la:
Ma najbolji OS ikada je XP. Imao sam ja instaliranu vistu kada sam kupio laptop sve orginal. Jednostavno nevalja samo zaledi iako nista neradis ili nemozes biti na msn i slustai muziku u isto vrijeme.

U Visti Starter nemozes pokrenuti više od 3 programa istovremeno.

U Visti Ultimate mozes sta ti *** hoce.. al zato ždere memoriju nenormalno..
Idoli, ne misli na Vistu, Operativni Sistem. Vec na softver "vista".

A ja trazim al' ne'a nidje...
ma rusi vistu ... nevalja ... dobri stari XP :D

Post dobio aplauz od 100kaa

Ma kloni se viste...moze ti samo raz**bat komp¨! XP najbolje rjesenje . ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.