Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vista/graficka/counter/fps/vsync

135 pregleda · 9 odgovora · otvorena 29.06.2008. u 13:04

Dobro jutro dragi gameri...
Evo tek sam usto i razmisljam o tom kako sam sino playo cs-a...i nako kontam FPS mi 20/25
Kad sam imo xp-fps - 100
sad imam vistu fps 20/25
Znaci konzoli NE mogu pristupit...
ali nije u tom nered...
Koniguracija mi je sljedeca:

RAM 2gb
Graficka: asus extreme AX550 512 mb
Procesor Intel Pentium D CPU 2,8 GHZ (2 CPU's)~2,8GHz

e sad kako da iskljucim i mogu li uopce iskljucit vsync i stavi quality performance?
I jos par fora...koje ce mi poboljsat fps....
I da mi neko napravi ono ko userconfig pa da mogu paste u svoj...ali sa net graphom i svim postavkama "da valja"...

Hvala dragi gameri!

PS. Dao bi onih admin 5 bodova al mi nesto nece da otvori...ali se kunem ko mi pomogne da cu ga nagradit...ako nista sa accountom na jednoj warez stranici....a taj acc se placa

Eto najvrijedniji i najbolji dobiva acc.....i kasnije bodove....

Eto voli vas sviju vas: IIIIIIIIII
mozda ti se procesor grije, imam isti tip procesora samo je u mene intel pentium D 945.... u tebe je malo slabiji, ovi procesori se griju nenormalno....
provjeri temperaturu...
Skini fatalov.cfg . A kako ne mozes pristupit ?

Instaliraj patch v21 pa probaj pristupit.

Ako uspijes kucaj :

fps_max 150
developer 1

Desni klik , Properetires(vec kako se pise) , setting , advanced nadji vsys i iskljuci.

btw,otvori centralnu i ocisti usisaj sa usisivacem , skeniraj sa nodom imas li virusa . et
Majke vam moze li mi iko objasniti zasto sluzi taj FPS? Posto nisam neki gamer...? Igram cs ponekad..
               spY je napisao/la:
Majke vam moze li mi iko objasniti zasto sluzi taj FPS? Posto nisam neki gamer...? Igram cs ponekad..

Kucas u konzolu fps_max 101 i ako ti je 99 cs 1.6 ne koci a ako je manji onda kada igras cs i kad se kreces i fps malen imas osjecaj datije ping 100 i nemozes nista pogoditi.

Znam iz izkustva meni fps max 50
Znate li uopste za sta sluzi VISTA

Djabe se ofirate,i pokusajete neshto da dobijete,a ustvari samo sami sebe JE*****E u mozak
               spY je napisao/la:

FPS=Frame per secound, broj slika u sekundi.Sto je taj broj manji to igra zapinje i postaje teze za igrati
               suiCidal je napisao/la:
FPS=Frame per secound, broj slika u sekundi.Sto je taj broj manji to igra zapinje i postaje teze za igrati

E hvala jarane.. Meni sve jedno vala.. Udjem 3-4h igram na bihnetu ili lolu.. Sad cu podesiti da vidim ima li razlike..
ovako znam ja par trikova...
odi na desktop
klikni desnim klikom i otvori properties
advanced settings
advanced settings (neshto tako)
Izaberi gore tab graficcke i idi performance and quality
vsync ti je podesen na aplication controled
odkaci to i prebaci na off i to je to za vsync
da bi ti manji fps bio iskljuci zahtjevne programe
stavi na opengl
kucaj u konzolu fps_maxfps il tako neshto stavi na 100 i to ti je to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.