Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pale Svabe

548 pregleda · 24 odgovora · otvorena 12.06.2008. u 21:03

Svjedoci smo jedne nevjerovatne predstave , Euro 2008

Hrvatska - Njemacka 2 : 1

U utakmici u kojoj su svabe trebali biti favoriti, nadjacani su od strane Hrvata

Sjajna predstava , sve pohvale Hrvatima , jos jednom su dokazali da imaju tu kvalitetu u nogama...

Evo mozete ostaviti po koji komentar u vezi igre , zamolio bih admine da ostave diskusiju
eh imam i ja par rjeci.nikad nisam nesta previse volio hrvatsku kao fudbasku reprezentaciju.znaci svi znamo da su oni na ovaj euro dosli optimisticno al i prije ovoga rekao sam da imaju sjajne igrace.momci prejako igraju od ivice olica koji je pretrcao.......do golmana pletikose,jedostavno momci igraju srcem sto se da primjetit 92 minute su odigrali sa neprestanom borbom za loptu dok na drugoj strani njemci koji takodjer imaju igrace prejake (podolski,leman,svajnstajger,klose,balak,frings) koji nisu uspjeli probiti vezni red.pratio sam hrvatsku i protiv austrije i jednostavno protivnicki igraci neznaju sta da rade sa loptom.....necu vise da duzim.zelim im sve najbolje nek vidi ova nasa bosna kako se igra .......

crveni karton:svajnstajnger (ono mu ocam nije trebalo al fkt se vidjelo kolika ih je pukla nervoza)
Sudija: Frank De Bleeckere (Belgija). (zadovoljan sam kako je sudio sto se i vidi po zutim kartonima a evo sada i njih)
Žuti kartoni: Darijo Srna, Josip Šimunić, Jerko Leko i Luka Modrić (Hrvatska), Michael Ballack i Jens Lehmann (Njemačka).
Igrac utakmice: Darijo Srna
Hrvatska u kanale , Russia u finale XD
               ReeBok je napisao/la:
Ma hrvatska je jaka bas ali nece osvojiti euro 2008 100%.
Holandija ili Portugal ce pobjediti

Ruminija pobgedjuje pazi sta ti kazhem, ako ne oni Chesi ili Hrvati uzimaju!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.