Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Reputacija

223 pregleda · 9 odgovora · otvorena 10.06.2008. u 14:52

Ajd zanima me kako si ti digao reputaciju sa Scryers ili Aldor na Exalted, najbrzi put do toga .

Ganjam to pa me zanima sta drugi rade, kako sta itd itd , ajd da vas cujem
Hmmm probaj sa questovima ondje imas... tako sam ja barem
imas questove u netherstorm za obije fakcije prvo njih uradi pa poslije toga imas u smvu kad sve zavrsis onda ti je najbolje grindat markove/fel armente ili ti ga signete/arcane tomove
fel armente u kampovima grindaj u netherstormu kod campova sa demonima a arcae tomove kod manaforgova
               Strajker je napisao/la:
imas questove u netherstorm za obije fakcije prvo njih uradi pa poslije toga imas u smvu kad sve zavrsis onda ti je najbolje grindat markove/fel armente ili ti ga signete/arcane tomove
fel armente u kampovima grindaj u netherstormu kod campova sa demonima a arcae tomove kod manaforgova

Ja sam to uradio sa QH-QuestHelperom..

Za arcane tome moras slay u shadowmoon valley

Eclipsion Blood Knigh ih naj cesce dropa :

Evo ti njegova lokacija:

GL...
@ scandal tuda dosta elita patrolira i mobovi so dosta jaci zato netherstorm>smv za grindaje.
daleko najbolji drop imaju mobovi na Isle of Quel'Danas
ali posto dosta ljudi rade dailies tamo nije bas dobro za grindanje
               guSa™ je napisao/la:
Auction House

------------------- ^^
evo da ne otvaram novu temu znal ko kako najlakse nabiti reputaciju sa lowe city jer ce mi trebati kljuc za heroic
               Strajker je napisao/la:
@ scandal tuda dosta elita patrolira i mobovi so dosta jaci zato netherstorm>smv za grindaje.
daleko najbolji drop imaju mobovi na Isle of Quel'Danas
ali posto dosta ljudi rade dailies tamo nije bas dobro za grindanje

Jel on igra na org. ili pirat?
               bharthas je napisao/la:
evo da ne otvaram novu temu znal ko kako najlakse nabiti reputaciju sa lowe city jer ce mi trebati kljuc za heroic

moras ici auchideon instance shadow lab samo ako si level 70
@scandal orginal

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.