Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Euro 2008

537 pregleda · 25 odgovora · otvorena 09.06.2008. u 22:30

Diskusije, komentari.

Holandija : Italija, komentari ?

Holandija malo jaka

Koji su vasi favoriti ?
Ko osvaja ?

Da malo poprichamo ,vidim niko nista ne posta ^^
favorit Engleska hjahaha
salim se...
italija je bila al sad kad vidim kako gube...
ma holandija prvi gol iz ofsajda , drugi i treci cista sreca , prvo poluvrijeme su holandzani bolje odigrali a drugo Italija , a favoriti su mi Italija i Portugal
RUSSIA
NeeeeddddeeeerrrrrlllaaaaaaaaaaaaaaannnnnnD

Naaaajjjjjaaaciiii smoooooo ^^

Holandija osvaja
Ma Holandija ubila Italijane nogom u glavu, jer odbrana nije uspjela uzeti lopte i drago mi je z*** Holandjana
Moji favoriti Holandija i Španija
Holandija ima mladu i jako prespektivnu ekipu,jako brzo i jako lijep nogomet igraju.Na strani talijana je iskustvo tj.godine(pola talijanske reprezentacije mogu biti tate holandjanima),ali evo kao sto su veceras pokazali holandjani da iskustvo i godine nisu prednost.Pored Holandjana Hrvati imaju dobru repku ali slabu su prvi mec odigrali,ali ipak su dobili tu josh kao favoriti su Njemci i Portugal...
holandija jaka, portugal jak, ako bude dobar zrijeb, te dvi ekipe u finalu
over and out
Moj favorit isto Holandija, samo zb0g van der sara i van der vaarta
Niskozemska

Vrijeme je da nesto osvoje...
Znao sam da će Talijani fasovati od Holanđana...dobrog keca sam uhvatio danas - 2.60KM!

Moji favoriti: Njemačka, Holandija (ovo sam govorio i prije ove tekme) i Portugal...Francuska razočarala totalno...
LavShinoda je napisao/la:
RUSSIA

MAJKA RUSIJA , tako je lavinjo
francuzi, cek sas ti videti kad oni nabuse holandjane ^^
Ja mislim da Holandija osvaja.. SAD ITALIJU NOGAMA !!
Najbolja tekma do sada, nema sta. Holanđani su nadigrali Talijane i sasvim su zasluzeno dobili, prvi gol jest bio offside al` sta ces, ne mora sva sreca uvijek biti na strani zabara. Najveca greska Donadonija je sto je stavio Gattusa i Ambrosinija zajedno, trebao je stavit De Rossi-a il` Aquilanija, mozda bi bili i opasniji da je Del Piero igrao od pocetka. Al` kazem opet, Holanđani su igrali fenomenalno tako da je pitanje kolko` je to do postavke i ostali stvari?
italia...al jbg izgubise...da je del piero od pocetka igro...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.