eh vozdra,
imam problem sam xp-om
Evo kako je sve pochelo:
Igrao sam karti i slushao muziku preko winampa (5.03a) kad odjednom poche pjesma stopati, aj reko da prebacim, podignem winamp iz taskbara i pritisnem dugme (u winampu) i restartuje mi se rachunar, bez ikakve najave.
Upalim mu Power kad zaledi, pishe neka druga tipa diska i drugi kapacitet, aj dobro odem u BIOS da ga nanovo prepozna. neche opet isto.
Otvorim Comp, skinem data cable sa HDD i stavim opet i PowerOn. Sve Udure kad, stade i upali se CHKDSK.
Poche skenirati c:\ nasao 10.000 gresaka i popravi to. podigne se sistem
kad poche izbacivati greske po 1000 puta neka poruka sta god da pokrenem koji god app.
sad sam kontao da popravim instalaciju xp-a
koristim WinXP-PRO-SP2.
vec sam bio Boot-ovao drive iz biosa i usao u konzolu C:\WINDOWS
Sad ne znam koju command-u da unesem da bih repair-irao Instalaciju.
Isprichao sam cijelu prichu da se vidi sta je sve moguce da se desi zbog fufavog winampa.
--ko zna kako da popravim instalaciju--
koji je postupak valjda ce onda nestati ova poruka.

PS: kako se uploaduje screenshoot u post?
Poruka glasi:
The Application or DLL C:\WINDOWS\system32\CLBCATQ.DLL is not a valid Windows Image. Please check this against your install diskette.
hmmm
imam problem sam xp-om
Evo kako je sve pochelo:
Igrao sam karti i slushao muziku preko winampa (5.03a) kad odjednom poche pjesma stopati, aj reko da prebacim, podignem winamp iz taskbara i pritisnem dugme (u winampu) i restartuje mi se rachunar, bez ikakve najave.
Upalim mu Power kad zaledi, pishe neka druga tipa diska i drugi kapacitet, aj dobro odem u BIOS da ga nanovo prepozna. neche opet isto.
Otvorim Comp, skinem data cable sa HDD i stavim opet i PowerOn. Sve Udure kad, stade i upali se CHKDSK.
Poche skenirati c:\ nasao 10.000 gresaka i popravi to. podigne se sistem
kad poche izbacivati greske po 1000 puta neka poruka sta god da pokrenem koji god app.
sad sam kontao da popravim instalaciju xp-a
koristim WinXP-PRO-SP2.
vec sam bio Boot-ovao drive iz biosa i usao u konzolu C:\WINDOWS
Sad ne znam koju command-u da unesem da bih repair-irao Instalaciju.
Isprichao sam cijelu prichu da se vidi sta je sve moguce da se desi zbog fufavog winampa.
--ko zna kako da popravim instalaciju--
koji je postupak valjda ce onda nestati ova poruka.

PS: kako se uploaduje screenshoot u post?
Poruka glasi:
The Application or DLL C:\WINDOWS\system32\CLBCATQ.DLL is not a valid Windows Image. Please check this against your install diskette.
hmmm