Imam onaj patch za PES 2008 BIHPLv10 u winrar formatu al problem mi je instalacija. Molim za pomoć
Diskusija
PES 2008
0 pregleda · 7 odgovora · otvorena 06.06.2008. u 14:42
pa raspakuj ga pa ga samo instaliraj
GL
GL
Ja sam sinoc skinuo novi patch sto je postavljen . I sve mi ima novo samo igraci su ostali iz francuske?? Mozeli neko pomoc .. Hvala unaprijed
Imas staru verziju WinRar-a pretpostavljam pa nemozes otvoriti taj fajl. Skini novu verziju winrar imas ga na www.avaxhome.ru pa u search upisi winrar 2007-2008 tako nesto.
Ja sam neki dan instalirao drugu isto tako me zezalo on imao staru verziju winrar-a koje ne poznaje extenziju .7b ili tako nesto ne secam se sad.
Javi dali si uspeo.
Share The Knowledge
Ja sam neki dan instalirao drugu isto tako me zezalo on imao staru verziju winrar-a koje ne poznaje extenziju .7b ili tako nesto ne secam se sad.
Javi dali si uspeo.
Share The Knowledge
rar
koji problem ?
glup si
skini v30 imas moju temu
a da bi ubacio taj v10 trebas biti pametan
treba ti 100 alata i treba ti 7 dana
skini v30 imas moju temu
a da bi ubacio taj v10 trebas biti pametan
treba ti 100 alata i treba ti 7 dana
LoCo je napisao/la:
udji u igru i nadji EDIT , zatim idi na LOAD i ok onda , i nakon toga kreni sa igrom
meni je to bio problem i popravio sam
Ja sam sinoc skinuo novi patch sto je postavljen . I sve mi ima novo samo igraci su ostali iz francuske?? Mozeli neko pomoc .. Hvala unaprijed |
udji u igru i nadji EDIT , zatim idi na LOAD i ok onda , i nakon toga kreni sa igrom

meni je to bio problem i popravio sam
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.