Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

K850 hitno :D

316 pregleda · 25 odgovora · otvorena 05.06.2008. u 23:24

sad se mislim bil da uzmem k850 imam pare nisu problem ali kazu da ne valja nista mob hajd mi vi recite bil da uzmem nemam od koga da vidim kakav je jer ga niko vamo nema a na mobilni svet sam gledo beze bogami .....
uzmi nokiu 6300 music edition, nas kakav ekran, svaki detalj se vidi, bolji od svakog SE
ma prejak mobitel ba , uzmi neces se pokajati ,...

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k850-2003.php

edit : @RaptiLe
imam ja nokia 6300 fkt prejak mob. kosta oko 200 KM , ali display i zvucnike najjace ima
a sto slusas druge....samo u google ukucas mobilni svijet uporedis nekoliko mobova i vidis koji ti se najvise svidja i to je to.....pusti druge ba
ma mozda ga uzmem svidja mi se mob ali kazu ne valjaju senzori
prejak mobitel ako ga uzmes neces se pokajati za mene na svijetu ne postoji bolji mobitel od k850 i bgm
ja koristim k800 i al sanjam o k850i hehe
kakav ba k800 debilski mob imo sam njega stavio karticu 512 ostalo mi 200 mb slobodno usporio mob do qrca nisam mogo nista sa njim a i onaj dzoistik nedo *** nikom
ima jaku vibraciju mozes se j3ebat s njim , dobar telefon
shta pricas ba...imam ja k800i i karticu od 1 GB popunjeno 900 mb nikad u zivotu mi nije stopno a ne shta drugo...kupio mob u imamexu ima 1 god wec...mobitelu se nema sta prigovorit...yoystic radi ko sat...barem meni...jbga haveru raja uzima polovan telefon i onda se zale da yoystic nevalja... ...prema meni je suludo dat pare za k850i ..ima ga moj haver nidj veZze nish posebno..samo cammera famozna ostalo.. ii bTw: samo vodafone ima tako da su ikone i sve ono muski spolni organ obicni...bolje ti je uzet neku nokiu mozes uzet n80 ... zvjerrKKa.. il neku music edition prejaki su telefoni fkt...ett dosta od mene
imam ja k 850 mobitel mobitel leti al bas jarane da vidis samo kako je uraadjen sminka prava... 5 mp camera slika prejaka nema mrlja fazona...samo ima jednu manu slabo mu se zvucnik cuje... ono kao kod samsunga otprilike se cuje ostalo sve za 10/10
ako se nes kajati kasnije radi para onda ga uzmi mobitel sminka jos nea dzojstik, uzmiii
ja ne bih uzimo a samim tim ni tebi ne savjetujem,ako imas kes
uzmes crnu n82,prelijep telefon ima nista slabiju kameru cak i bolju a o ostalim osobinama da ne govorim gdje mu k850 ne moze doprditi,zvuk fenomenalan,3x brzi od n95 sta reci vise
i najvaznije n serija,uvijek ce biti na cijeni,taj k850 se sad prodaje za 400 sta ce biti za koji jos mjesec,ja cu n82 a ti kako hoces,kad vec pitas samo savjetujem
sretno sa izborom
ne mogu edit,ovo nije napamet savjet vec sam isprobo n82 a i nokiu citav zivot koristim i znam kakvi su telefoni,dok jos skupim kesa prodat cu n80 i onda n82,mozda ne volis symbian al nokie su zakon
ja imam k880i meni sasvim dobar
mobitel ima 27 grama u sirinu 1 cm kao da ga nemas u dzepu
dodje sa njim memoriska od 1 gb...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.