Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

G.ba rezultati

709 pregleda · 35 odgovora · otvorena 31.05.2008. u 14:34

wickY je napisao/la:
Nema promjene termina, registrovano 16:0 za NB, tako racunajte da vam je ovo poraz

okea
oldies xd gg momci
Nemoj da psujem svima bezveze.. sta ste se ufurali svi nesta...

sta 16:0 sta glumite ? vi odgadade matcheve stalno,,, nemojte me nervirati.. idoli.. jedni... cega se bojite ? u cemu je problem-- ocete da udete u finale... ocete muski spolni organ... ponasajte sew fino ... svi odgadaju... mi 1 ne mozemo... MRS U PM
               Vane je napisao/la:
Nemoj da psujem svima bezveze.. sta ste se ufurali svi nesta...

sta 16:0 sta glumite ? vi odgadade matcheve stalno,,, nemojte me nervirati.. idoli.. jedni... cega se bojite ? u cemu je problem-- ocete da udete u finale... ocete muski spolni organ... ponasajte sew fino ... svi odgadaju... mi 1 ne mozemo... MRS U PM

DA, i fino je bilo napisano u pravilima ! 2 mecha se mogu otkazati s tim da 1 mech kad se odgodi to su 2 kaznena poena, nea veze nek' je registrovano, a sad odjednom neka bogova pravila nova.
ljudi bolan , sta se svadjate , igracete protiv njih ponovo i cao , najvjerovatnije da ste dobili 2 kaznena poena i to je to ... igracete nekad .. slijedece sedmice mi s vama zar ne ? nFk ?
               NFKENTEL je napisao/la:
DA, i fino je bilo napisano u pravilima ! 2 mecha se mogu otkazati s tim da 1 mech kad se odgodi to su 2 kaznena poena, nea veze nek' je registrovano, a sad odjednom neka bogova pravila nova.

ja navijam za Vas samo napred
gg effe svaka cast

lineup

SIMSON, neO, gATE, kiss., FGB
mrcina, wiwi, under, zill, gabo
               uNderssoN je napisao/la:
ljudi bolan , sta se svadjate , igracete protiv njih ponovo i cao , najvjerovatnije da ste dobili 2 kaznena poena i to je to ... igracete nekad .. slijedece sedmice mi s vama zar ne ? nFk ?

da, al nigdje veze cuj 16:0 hahaha smijesno kako su bijedni
               NFKENTEL je napisao/la:
Nemozemo mi danas, jer nemamo 3 igraca, zwer na izletu, barlok'u isjecena ruka, tako da cemo promjenit termin .

Ja sam se sinoc preko MSN dogovorio sa Vane-tom i on mi je reko da mozete igrati.... sto niste javili bar 1-2 h ranije nego ovako momci dosli i cekali vas do 15:15h a mec je trebao poceti u 14:30h... kontali smo da niste slucajno nesta pogresno svatili pa kontate da mec pocinje u 15:00h ali ni tada vas nije bilo.... Nazvo sam Zwer-a i on mi je reko da je u Mostaru i jos mi je reko da ce njegova ekipa doci da igra ali bez njega... Zvali smo i rise.-ta i receno nam je da igra lopte !!!

Zao mi je stvarno ali ja nisam kriv sto nije bilo dogovora u vasoj ekipi... bice bolje sljedeci put
               neO4mi0 je napisao/la:
Ja sam se sinoc preko MSN dogovorio sa Vane-tom i on mi je reko da mozete igrati.... sto niste javili bar 1-2 h ranije nego ovako momci dosli i cekali vas do 15:15h a mec je trebao poceti u 14:30h... kontali smo da niste slucajno nesta pogresno svatili pa kontate da mec pocinje u 15:00h ali ni tada vas nije bilo.... Nazvo sam Zwer-a i on mi je reko da je u Mostaru i jos mi je reko da ce njegova ekipa doci da igra ali bez njega... Zvali smo i rise.-ta i receno nam je da igra lopte !!!

Zao mi je stvarno ali ja nisam kriv sto nije bilo dogovora u vasoj ekipi... bice bolje sljedeci put

a jbg ne0 znas da sam kixo mob ne mogu da javim... nemam niciji broj jos...
ae nek neko stavi , tabele .. tamo vamo .. da vidimo na cemu smo
               uNderssoN je napisao/la:
ae nek neko stavi , tabele .. tamo vamo .. da vidimo na cemu smo

ajde vala bash, zanima nas sviju...

i pravila ako bude neko imao isto bodova... sta onda

Vec kad ste organizovali ovo ligu izbacite kakvu tabelu kao sto ovi govore bilo sta malo da vidimo cjelokupan odnos meceva bodova i tako tih stvari

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.