Moze li mi neko reci gdje da skinem stari bU-ov cs 1.5 demo koji se zove Cop Killer ? Jos bolje bi bio link...
Hvala unaprijed..
Hvala unaprijed..
626 pregleda · 21 odgovor · otvorena 11.02.2005. u 19:57
sta ce ti ba njegov demo kad je ad0 n00b ) dat cu ti ja dje imas moj demo download 15 minuta traje ;-) haha ajd ado obracunat cemo se ) haha ...
| Obrati se njemu |
..
sta ce ti ba njegov demo kad je ad0 n00b ) dat cu ti ja dje imas moj demo download 15 minuta traje ;-) haha ajd ado obracunat cemo se ) haha ... ![]() |
obracun?
| www.archive.org ukucaj u waybackmachine: http://www.csbih.com mislim da ima fajlova nekih snimljenih pozz |
sta ce ti ba njegov demo kad je ad0 n00b ) dat cu ti ja dje imas moj demo download 15 minuta traje ;-) haha ajd ado obracunat cemo se ) haha ... ![]() |
...zar nisi mogo odgovrit na temu da se ne pohvalis il da nest ne provalis
| NIJE DEMO , KAKO STE GLUPI ! FILM (short film) i DEMO SE RAZLIKUJU !!! VIDI SE ipak da je MIRZONI TO NAPISAO !!! |

a docepo se sada interneta po sto ga nije bilo 7dana pa moro je na nesto lupiti
mUvi je bezze
Ma sve bih ja za tebe uradio sto se tice demoa bilo kojeg dodji kod mene imam privatnih imam stranih imam svega i svacega od igle do lokomotive samo za pare...hahahah| Ma sta ce ti taj demo trazi nesto bolje baaa!!!!! |
mUvi je bezze
> mUvi je bezze |
dust2 nick jagodicu_boli_supak
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.