Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link Zaključana

Novi info portal

1.006 pregleda · 39 odgovora · otvorena 28.05.2008. u 19:01

Pozdrav!
Zelio bih da obavjestim postovane gamere da je napravljen novi informativni portal.
Na ovom info portalu cete moci citati i informisati se o svim sferama drustvenog zivota.Trudicemo se da imamo najbrzi update vijesti iz :svijeta,zemlje,show bizza,gaminga,hardwarea,softwarea,muzike,automobilizma,muzike,filma i jos..
Takodjer cemo raditi na promociji demo bendova iz nase zemlje,sedmicno cemo opsirno predstavljati prirodne ljepote nase domovine,i jos cemo predstavljati svjetske top modele.
Ovo ce ukratko biti sadrzaj naseg sajta,naravno sa tendencijom napredovanja.

Takodjer,treba nam jos ljudi u ekipi,dakle admina,koji bi bili zaduzeni za odredjenu kategoriju vijesti.Dakle ako ste zainteresovani,a znate pisati javite se meni na pm ili na msn:[email uklonjen].
Sve pohvale i kritike su dobrodosle.
Molim bez spamma i morbidnih postova ,da admini ne bi imali potrebe dijeliti banane

kewl site samo title site'a promjeni a sve ostalo koliko vidim super je
               RaZaRaC2 je napisao/la:
10etka od mene

to se zove takozvani spamm.....č.kladim se da decko ni nezna sta je za 10 a sta je za 5....samo da napise
               StarsOnly je napisao/la:
Opet joomla...

U redu je programeru... sta danas nije joomla?

Dobar sajt

... mislim da imate problem sa javascriptom
sajt za trud jedva 2....najgore je sto ti ne znas sliku optimziovat...jedna slika obicna reklama ti je 90 kb...ne samo reklame nego svaka slika na sajtu...od 50-110 kb jarane...te slike ne smiju da predju preko 5 kb...dosta sporo se otwara stranica tako...nebitno sto je joomla...dizajn je dosta loshe odradjen...
fin forum svaka cast

dobro svakom nesto neodgovara ali tek je poceo raditi forum, tako da ce se greske popravljati

10ka
Forris je napisao/la:
omg
svidja mi se, 9/10 i dizajn je dobar
@delakroa
neznam za tebe al meni se stranica brzo ucitava i sto je bitnije meni lijepse izgleda od one na kojoj si ti (cini mi se) admin, al to je samo moje misljenje

klikni desnim na neku sliku i idi na properties i vidices size...tebi mozda brzo otwara...al kako ce ljudima koji imaju slabiji internet...valjda je ta stranica za svakoga...a ***a mi u bosni nije net ko u Beču da za 10 eura mosh dobit 3 mb konekciju...

@ upravo sam na tom sajtu naletio na sliku tezine 700 kb...OMG...znaci ne vjerujem....

Zadnji edit: 28.05.08 u 20:33:19

ovako.prejako je ovo izvedeno.ja ti se nerazumjem bas u izradu previse (ja pravim jedan sajt evo 6 mjeseci i nisam nidokle-nemam zivce) al ti iskreno govorim.

dizajn cista 10-ka nema sad da upada u oci
sadrzaj-20 svidja mi se sto na jednoj strani ima dosta o sportu a i oko Pc-a

sve u svemu stranica mi se pravo svidjela i stavicu u favorite

svaka cast

Samo zamjeram sto vam je login dole ,a mogli ste ga ubaciti kod sata ostalo je ok evo 8ca
špicaaaaaaaaaaaaaaa
svaka chast ...
trebalo je truda da se ovo postigne sajt je okee ali ide 10^^ za Vas

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.