Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Satnica LAN Liga - Subota 31.05.2008

620 pregleda · 29 odgovora · otvorena 27.05.2008. u 13:33

3 kolo de_train & de_cbble

eFFe vs oldies 13:00 h

J5 vs nFk 14:30 h

NX vs nB Registrovano 0:2

Genius je napisao/la:
weeee nasha prvapobjeda, i to protiv NX-a !!!! xD xD

salla

htio sam da pitam ness...

4-ero od nas 5 iz nB-a ide u istu skolu... idemo na ekskurziju uskoro, tako da necemo moci igrati zadnje kolo :S

ovime bih htio zamoliti upravu turnira i momke iz J5 da ugovorimo mech ovog ili sljedeceg vikenda, ako ikako moze,... jer ne bismo zeljeli da propustimo mech :S

bio bih puno zahvalan na tome

EDIT; htio sam reci NX, zahebao se xD xD

Imate pravo na 2 zuta kartona.. tj 2 puta da odgodite CW... samo se vi medjusobno dogovorite koji termin !
               gAte je napisao/la:
bit ce zanimljivi ovi metchevi !! gl svima

protiv vas svaki mech zanimljiv

tako ce uskoro biti i sa nB vidjecete

EDIT: mi ne bismo zeljeli da ODGADJAMO mech, jer je to zadnje kolo, a kad bismo mi odgodili, to bi znacilo da se citava liga pomjera za 1 sedmicu...

zato smo htjeli ranije da igramo, ili ovaj vikend, ili onu tamo subotu, jer u sljedecu nedelju idem :

ali ako vama nije problem odgoditi za 1 sedmicu, nama jos bolje
oldis
J5

go go XD
               Genius je napisao/la:
protiv vas svaki mech zanimljiv

tako ce uskoro biti i sa nB vidjecete

EDIT: mi ne bismo zeljeli da ODGADJAMO mech, jer je to zadnje kolo, a kad bismo mi odgodili, to bi znacilo da se citava liga pomjera za 1 sedmicu...

zato smo htjeli ranije da igramo, ili ovaj vikend, ili onu tamo subotu, jer u sljedecu nedelju idem :\

ali ako vama nije problem odgoditi za 1 sedmicu, nama jos bolje

Sto se mene tice mozete vi ove Nedelje odigrati protiv J5 ako se ekipa J5 slaze, samo vi odredite u koliko sati da ja mogu rezervisati. Onda zadnje kolo su obje ekipe slobodne pa mogu nesta planirati... mozda i povedete J5 na ekskurziju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.