Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

http www e rjecnik net online prevodioc

520 pregleda · 21 odgovor · otvorena 22.05.2008. u 13:01

Ovaj site je nastao kao potpuno nekomercijalni projekt male grupe web i jezičnih stručnjaka, s jedinim ciljem unaprijeđenja naseg BiH/HR web prostora i pružanja mogućnosti besplatnog i jednostavnog prijevoda riječi i termina najširem krugu korisnika.

Rječnik je na neki način poseban jer omogućuje istovremeni prijevod riječi s HR/BiH na engleski, njemački, talijanski, francuski i španjolski jezik.

Isto tako rječnik omogućuje prijevod riječi između svih ostalih jezika međusobno, čime je njegova višejezičnost ostvarena u punom smislu!

U bazi se trenutno nalazi oko 700.000 različitih termina i prijevoda, a broj prijevoda i njihova kvaliteta raste iz dana u dan.

-Dosta vas ovo trazi, znam da vam treba !
Prema tome uzivajte pomazite se kolko mozete.
Odlicno sve je cool...samo bi mi puno pomoglo kad bi ovako nesto imao na mobitelu...ako neko zna neki ovakav rijecnik za mob koji recenice prevodi, ali da ima za francuski i engleski netreba mi njemacki ili jos bolje da ima eng,fra,i latinski...to bi bilo bas prejako

EDIT: jos kad bi se napravilo za bosanski da pise smao pismenu ti samo upises temu on ti sam napise sastav, pa to bi bilo extra nebih morao ni ici u skolu hahhahaah

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.