Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 10 bodova

#15pts Blue Screen

178 pregleda · 0 odgovora · otvorena 20.05.2008. u 20:11

6h nisam bio na racunaru, i bio je upaljen. Sestra mi je pokusala naci mario ( x) a mama ''pokusala'' da iskljuci i nije islo, al uglavnom niko osim njih nije koristio racunar. I dosao sam, ukljucio cod kad vidim nema zvuka. Odem u ono sound properties i vidim jel mute i tako, i bilo mi je mute. Ugasio sam, mute al opet nema zvuka. Ubacio sam slusalice, nema zvuka. Iskljuci zvucnike pa ponov ukljucio, nema zvuka.. I hajd, ja kontam mozda da resetujem racunar. Resetuje mi se, i pojavi mi se blue screen 3 sekundi od kad je krenuo racunar se resetovat. Blue screen ima gore na slici kako izgleda. Pokusao sam uci u safe mode ali uvijek ISTO. I ja citam to, i razmisljam: "mozda da iskljucim zvucnike". I ja iskljucim zvucnike, probam da resetujem isto. Znaci, kad god pokrecem racunar pojavi mi se j*b... BLUE SCREEN.

Ako znate u cemu je problem molim vas recite. Onaj ko kaze tacno evo mu 15 bodova.

da sprijecim spam:
1. Sta si zadnje instalirao? MojoPac (mozda je to toga)
2. Odvedi na servis. Imal nacin da ne vodim na servis?
3. Mozda ti je mute ukljucen? Procitaj text jos jednom
4. Malo ocisti rupu u koju se gura onaj od zvucnika kraj. Ocistio.

Molim vas pomozite.

Admini ne brisite temu MOLIM VAS !!!!

PS: slike nemam, na mobitelu mi je. Nokia PC Suit nece da mi se instalira, a za ovaj hebeni bluetooth program trebam restartovat compjuter. Pa ako znate u cemu je problem molim stavite ovdje. Sliku cu staviti za desetak minuta. Evo sta pise na Blue Screenu:

A problem has been detecter and windows has been shuted down to prevent damage to your computer.

IO1_INITIALIZATION_FAILED

onda ide onaj text ono da iskljucim hardware i to, pa onda ovo:

Technical information
*** STOP: 0x000000069 (0x00000000. 0x00000000, 0x00000000)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.