Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 40 bodova

[Muzika] - Cudan zvuk o_O

160 pregleda · 13 odgovora · otvorena 29.08.2008. u 12:59

Slusam muziku normalno, il kad igram TrackManiu svijedno, od jednom mi iz zvucnika pocne da se cuje "chu chu chu chu chu chu" reinstall sam drivere, ponovo spajo sound sistem, al opet se deshava ... :/ Haj helpajte ^^
Mozda si sjebo zvucnike, al za svaki slucaj probaj install najnoviji DirectX, posto se meni slicno desavalo. Ae GL 
slazem se sa bisconelom moze biti da si sjebo zvucnike instaliraj ovo sto ti je rekao

Post dobio šamar od abasi

ovako da nisi nesto diro u soundmax kontrolama pokuso pojacat zvucnike tu .....ako jesi odi tamo i sve reset ....
ja mislim da je do toga .....a mozda da ti nije pregorila zvucna karta ?
Da ti nije Dotrajala Zvucna probaj promjeniti
mozda si sjebo u kontrolama oko sounda probaj resetovat kontrole !
CTRL + ALT + DELETE, vidi koliko ti je CPU usage, ako ti je velik, onda znaju da zvucnici shushte, prejak napon takodjer i to je moguce...
to ti parna lokomotiva prolazi ispod stana pa cujes chu chu

Post dobio šamar od abasi

Bola odnesi u majstora da ti vidi zvucnu, to ti je 2 min posla, ili ti mozda do kabla, prekino se negdje , to je cest problem :$
mozda ti prolazi voz iza zgrade pa ne cujes dobro..

ću ćuuu
Da nije do vode?
mozda ide lokomotiva ^^

uzmi izstekaj zvucnu i ponovo je ukljuci. Ako to ne upali provjeri da nije iskocio prikljucak od zvucnika ako nije ni to riknuli zvucnici
Prvo provjeri da ti se nije malo zvucna iskljucila pa onda provjeri i kabal .. zna se desit da se napola iskljuci ... instal najnoviji DirectX i instal opet drivere za zvucnu ... ako opet nebude uredu kupi nove i kraj ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.