Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 28 bodova

WinTrading

322 pregleda · 27 odgovora · otvorena 20.05.2008. u 13:36

Znaci zna li ko kako je moguce da se ide do 3k team rating ? Ajde ako se ko razumije nek objasni kako je to moguce izvesti , posto ja je***o ne kontam kako su likovi pomocu win tradinga dosli na 3k ratinga

Ko se ne razumije i ne zna sta je uopste wintrading nek ne posta nista i nek ne ispituje
Rješenje
jerane 3k i banana i sve im oduzeli tako nemoj na to ciljati ^^
ono ban 24 sata ili vise i sve vengeful djelove oduzmu tako da ti je to rizinicno
Pa ides do 3k isto kao i do 2.4k 2.6k itd itd samo treba puno puno vise vremena xD

Al dzaba im sve kad ne znaju igrat i jos im uzeli gear
               Strajker je napisao/la:
Pa ides do 3k isto kao i do 2.4k 2.6k itd itd samo treba puno puno vise vremena xD

Al dzaba im sve kad ne znaju igrat i jos im uzeli gear

a kako to ides do 2.4 ? ja kako znam jeste da uzmes 2 arena team i onda ulazis jedan protiv drugog i jednu dobijes sa 1 a 1 sa drugim i tako rating odrzavas ali ne znam kako da se penjem sa ratingom
uzmes 2 tima, jedan koji ce stalno gubit drugi koji ce stalno dobijat. Onda se probudi navece u 3 kad niko ne radi arene i queue se sa oba tima, da bi bio siguran da su pravi timovi onaj sto gubi samo udje jedan lik, i kad ovi vide sto stalno dobijaju da je samo jedan znat ce da je pobjeda, a ako vide da su 2 onda samo izadju iz arene. I tako polako ali sigurno nabijes rating al oduzmu ti gear i dobijes ban kasnije.
mislim da su to popravili sada u zadnjem patchu tako da nema ti nista od toga ^^
               Strajker je napisao/la:
uzmes 2 tima, jedan koji ce stalno gubit drugi koji ce stalno dobijat. Onda se probudi navece u 3 kad niko ne radi arene i queue se sa oba tima, da bi bio siguran da su pravi timovi onaj sto gubi samo udje jedan lik, i kad ovi vide sto stalno dobijaju da je samo jedan znat ce da je pobjeda, a ako vide da su 2 onda samo izadju iz arene. I tako polako ali sigurno nabijes rating al oduzmu ti gear i dobijes ban kasnije.

e moj strajker , pa nisi ni sekunde u pravu , moj tim kada je na 2000 a drugi na 1840 npr , necemo se uopste naci u areni , jer nam timovi imaju veliku razliku u ratingu ako me razumijes sta ti govorim , znaci mozes ti da muzes 1 tim dok vam razlika ne bude 150 izmedju timova
               BloodSeeker. je napisao/la:
e moj strajker , pa nisi ni sekunde u pravu , moj tim kada je na 2000 a drugi na 1840 npr , necemo se uopste naci u areni , jer nam timovi imaju veliku razliku u ratingu ako me razumijes sta ti govorim , znaci mozes ti da muzes 1 tim dok vam razlika ne bude 150 izmedju timova

Pa zato ti kazem da ti treba vremena. Napravis jos jedan tim i diznes na gubitnickom rating isto kao na onom prvom.

Ili kupis tim koji je high rated i pobjedzujes njega...

Ili platis ostalim timovima da gube koji su high rated, to je kako su oni dosli na 3k
               Strajker je napisao/la:
Pa zato ti kazem da ti treba vremena. Napravis jos jedan tim i diznes na gubitnickom rating isto kao na onom prvom.

Ili kupis tim koji je high rated i pobjedzujes njega...

Ili platis ostalim timovima da gube koji su high rated, to je kako su oni dosli na 3k

de mi samo reci kako ce doci do 3k na taj nacin , ajde mi objasni kako ce doci dalje od 2300 ? ajde molim te

Ko mislis da ce ti prodati team koji ima 3vs3 ili 2vs2 preko 2300 rating ? Nemoj biti smijesan a da ne pricam o teamu koji ima 2700 , sto bi prodavao kada ce dobiti titulu i mounta , postoji neki drugi nacin , da ga zna pun muski spolni organ ljudi nebi samo oni majmuni bili na 3k
Ko ce prodat? Prodat ce ga onaj ko ga je nabio uzet pare i opet ga nabit? Aj vala kad ti covjek ne moze objasnit jbg, nek si ti u pravu ostatak wow community nije.

Zasto su oni jedini 3k? Zato sto ih je blizz banovo i niko nece da se zajebaje.
               Strajker je napisao/la:
Samo mi reci sta oces da kazes sa tim? Zadnji komentar prije skoro mjesec dana, ovi davno dobili ban i oduzet im sav gear.

Ocu da kazem da je to grupa ****nih pacenika, koji nista drugo ne znaju raditi nego spamati na forumima, whinat i flameat one koji pokusaju da nesto urade. Eto sta ocu da kazem.
               Makz je napisao/la:
Ocu da kazem da je to grupa ****nih pacenika, koji nista drugo ne znaju raditi nego spamati na forumima, whinat i flameat one koji pokusaju da nesto urade. Eto sta ocu da kazem.

Isto kao vecina ovog foruma -_-
e patices se 3 mjeseca i na rkaju ce ti sve zivo oduzeti i bodove i rating i set boilje ti je neradi to.
Haha, atleast you will have 3k araiting!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.