Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 159 bodova

Default Theme

220 pregleda · 14 odgovora · otvorena 15.05.2008. u 20:56

Srusio sad windowse, jaran posudio cd od lastxp-a, tamo je instalacija windowsa, teme i to. Sad ja automatski to instalirao posto nemam druge windowse.

Kad ono belaj, potpuno druge ikone, sve mi drugacije, pa mi treba neki program ili nesta kako da vratim sve na default, na microsoftovu classic temu, da nema nikakvih ovih gluposti.

Preko propertiesa kad stavim temu na windows classic mi se sve promjeni samo ostane mi drugacije my computer, ikone i to. I bude mi tamo gdje je to windows classic theme i windows xp i ima jos hrpa tema, kako ih sve obrisati.

...nisam te bas skontao , jel ti jeran dao cd od teme windows ili od xp OS ?
system restore ... ili skini glary utilities novi or Tune Up
               `lyrz0r je napisao/la:
add me na msn [email uklonjen] i meni je tako billo

daj majmune sta spammas neznas ni sta je ni sta je bilo...samo beze pises postove i svaki ti je isti....

cuj i meni je tako bilo.....Lol

A jesi li ti instalirao samo temu
ErrOr-.- je napisao/la:
system restore ... ili skini glary utilities novi

NOGOM :\ u glavu.

http://www.deviantart.com/download/43054565/Royale.zip

c/p sa DArt'a:

"Dump the contents of this zip file into \WINDOWS\Resources\Themes folder

open the \Themes\Royale Folder and double click LUNA.msstyles

Original filename is Royale.msstyles, but renaming it to LUNA tricks windows, espcially Office 2003 type apps into keeping the blue gradients.

Default look for Royale is a rather dull grey, not sure why.

have fun!"

Valjda ti je jasno

EDIT: skini i TuneUP Utillities 2008 to ce ti pomoci 100%

evo i tema gdje sam ja pomogao oko mjenjanja tema sa TuneUP Utillities 2008
http://gamers.ba/procitaj.php?id=40665&forum=7

Zadnji edit: 15.05.08 u 21:05:09

Po***u, imam cd od windowsa, znaci instalacija windowsa ne neke teme ili sta ja znam. No ovo su modificirani windowsi te se s njima dobiju odma teme od toga autora, i ocu na defaultnu temu, a ove sve pobrisati, ali neznam kako
SySteM.eRrOr je napisao/la:
Po***u, imam cd od windowsa, znaci instalacija windowsa ne neke teme ili sta ja znam. No ovo su modificirani windowsi te se s njima dobiju odma teme od toga autora, i ocu na defaultnu temu, a ove sve pobrisati, ali neznam kako

TuneUP Utillities 2008, ak otreba jos sta pomoci oko istog, posalji mi PM
               SySteM.eRrOr je napisao/la:

skini TuneUp i imas tuneup styler 2 i onda ides nesti visual style odes to imas tamo neke teme ako ti se nesvida imas tamo odma download al neba ti bas one klasicne al sve su skoro sto imas skinit iste
Teme se nalaze u C:WINDOWSResourcesThemes ,ali napravi back up kada budes brisao, ukoliko izbrises standardnu, standardna plava ti se zove "Luna"

-Probaj sa defragment
-or tunap utilies(tune up)
et vidi ovu temu od viste klasik pozda ti se svidi meni je bolja od xpove

http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Themes/Universal-Vista-Inspirat-Brico-Pack.shtml
Pokusaj ovako:

Control Panel -> Display.

Potrazi tu teme i imas sa desne strane delete...pobrisi teme (ako moze) i install xp default temu.

Defaul temu mozes skinuti sa neta ili ubaci cd on normala XP-a i pokreni samo repair...instalirat ce ti defaul temu.
Ides u C:Windows/resources/themes

Onda izbrišeš sve koje imaš ostavis samo xp classic i to je to
Odes u C/Windows/resources/themes

I onda izbrišeš sve osim Windows Classic

a u tune up ulties ides owo i to je to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.