Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HAHAHAHAHAH!!!

598 pregleda · 23 odgovora · otvorena 04.02.2005. u 00:16

JAo Ado LUD SI DO BOLA!!
HAHAHAHAHAHAHAH
KAko sam se ismijao ovom flashu .. "pomoc" za postavljanje nove teme
omg
hahaha
kako ima retardiranih ljudi da im moras bukvalno CRTATI sta je idiotizam za uraditi na forumu a sta nije..

p.s.
imas vremena za ove gluposti a nemas vremena da nam ispravis WC3 skriptu... ccc picic aerodromski ^.^
seYo, slazhem se sa tobom ali de ti meni neshto reci ( ne ljuti se )

Jesi'l ti puko u ovaj zadnji mjesec

SqWyQLy je napisao/la:
ma bolje da cu chat napravili nego "pomoc"

chat ima i radi samo nije publiciran jos jer nemamo vremena da ga istestiramo i popravimo eventualne greske.

Skroz prvu verziju (prvi dan pravljenja) testirali su vec neki gameri: ash, bone, webz, chaos i jos neki.

Radilo je prilicno stabilno s tim da jos neke stvari nisu napravljene (kao colors i sl sminka).

Chat ce se moci downloadovati kao StandAlone aplikacija (oko 200 KB) i moci ce se ucitavati preko Web-a kao ActiveX komponenta koja se automatski loguje ako ste logovani na gamers.ba

U potpunosti je povezan sa gamers.ba... etc da ne pricam puno, cim skupimo vremena da iztestiramo bit ce public.

P.S.
Razvijen je u potpunosti u Delphiju.
Alternativa je naravno Java ali je prava peglana napraviti u tome multi-query chat, stocemo vjerovatno uraditi poslije.

Pozdrav.
heh nice work by gC moram ga malo pohvaliti imam vec chat i bio sam na njemu stvarka je beton samo nadam se da ce to i useri ovogh portala i koristiti ^.^
covjek sve sam programira svoje vrijeme trosi za vase dobro , dobro bi doslo malo pohvala
pa eto onda pohvala i od mene ako ikako mogu pomoć i ja sam programiram u delphiu slobodno mi se obratite. e seyo jes vidio da u helpu lipo piše da se naziv teme ne piše tipa POMOC!!! i tako, a ti napisa HAHAHAHAHA!!! moga si lipo stavit o čemu se radi...hehehe
ma dobro seyo vidio si u zadnje vrijeme sta svi rade...naravno da je trebalo nacrtati,ali opet pojedinci ne kuze kako treba...sam si vidio opet teme kakve stavljaju...

gc svaka cast...
imamo da sredimo bitnijih stvari od wc3 scripte

bU je napisao/la:

kao sto je signature

bU je napisao/la:

kad smo vec kod skripti samo da te pitam ocel bit bU sctripte za cs 1.6?
samo vi pozurite sa tim chatom
Radi pojedinih tardova na ovom forumu normalna raja nece dolazit na taj chat. Nek admini skontaju neki anti-m0r0n sistem prije neg sto chat izadje u javnost...
Ma ja bi prije rekao da je nas dragi admin bU puk´o, ali onako pozitivno puk´o ....

Walla me bas nasmija owo, a kad sam vidio onaj tekst "potreban je samo jedan smiley da docara "tvoje stanje"", pao sam sa stolice od sege.
Na forumu ima clanova u"stanjima" koja je nemoguce docarati smileyima u bazi. Recimo da nedostaju smileyi: invalida, freaka, "momentalno" zaostalog, podje..banta, onog sa zadebljalim prstima i zakrzljalim tetivama, penzionera, ludjaka, budale, pijanca i to kronicnog, onda to povlaci za sobom razne snifatore, duwatore te iglicare, trule kobile, abraka dabra i ostalo...
Evo vidis meni sad nedostaje smiley "momentalne" budale, pa to moram docarati ovako
dobro, moze se reci da se u toj recenici nisam dobro "odrazio" haha

taj sam flash sklepo za pola sata od nervoze.

bU je napisao/la:
dobro, moze se reci da se u toj recenici nisam dobro "odrazio" haha

taj sam flash sklepo za pola sata od nervoze.

znam da je malo lamerski ali kojim se programom radi ono? kao sto je tvoj " help "

MX Flash 04 ?
macromedia flash mx

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.