Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Silent Hill 4 Problem

147 pregleda · 7 odgovora · otvorena 14.05.2008. u 18:21

Uzeo sam SH4 na 3 Cd.a i sad kad zavrsim instalaciju i kada pokrenem igru pise mi : " The game is not properly installed" ...

Molim vas pomozite mi oko ovog prbl , oni koji ne znaju o cemu se radi neka ne spamaju ..

Hvala unaprijed...
Pa jesil je krekovo.
Ako nema kreka skini sa neta i sredi to
ponovo instaliraj i krekuj
drug igro sam sve 4 Sh +onaj na PSP i na verzija na mob... :d SVE PRESO na horror dificulty
da u sh4 se puno ljudi pojavi taj problem al najbolja ti je furka PREPRZI cd.ove ili jos bolje snjimi ih na 1 dvd i fkat skini crack sa net.a za vise informacija sendam ti mail na pm pa ako te sta bude zanjimalo u igri
respect bro samo igraj SH JE MAAJKA SVIH IGARA!
ooo da i btw kad sprzis igru i nabacis novi crack sa neta ...pobrini se da reinsaliras ono sto vec imas i obrises one podatke sto ostanu u pc.u od cracka i to I onda kad instalises igru CRACK copy i u c:program files/konami/sh4 ali i u find target...iako otvara istu lokaciju u nekim igrama je obavezno na oba nacina copy crack et ...
restekpe
igro sam je ... sve rega instaliro za dan prekuco sto je najvaznije.

ja mislim da ti je greska na cd ako si kupio sa pijace , ili ti neznas krekovat
ako imas dobar net i nemas limit ja cu ti na pm poslati mirror ( download u jednom linku )...ovo ako nista ne upali. ne volim ponavljati za ovima al poslusaj sta kazu reinstal il crack

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.