pozz raja
odma na pocetku da kazem da sam veliki ljubitelj resident evil serijala...igrao sam Resident Evil 1 jos kao klinac osnovac...zati dvojku trojku cetvorku
E sad muci me jedna stvar...presao sam serijale 2,3,4 ali s obzirom da sam bio mladji dosta (citaj gluplji
) nisam presao 1 dio...CD sam nekako zagubio i godinama pokusavam da nadjem ovu igru i nikako mi ne uspijeva...trazio od jarana.u cd shopovima,na netu i nikako mi nije polazilo za rukom...bas bi volio da imam ovu igru u svojoj kolekciji igara
pa molim sve ljude dobre volje
odnosno ako neko ima ovu igru ili ako znate gdje se moze kupiti/skinuti sa neta da mi pomognete...jako bi bio zahvalan
odma na pocetku da kazem da sam veliki ljubitelj resident evil serijala...igrao sam Resident Evil 1 jos kao klinac osnovac...zati dvojku trojku cetvorku

E sad muci me jedna stvar...presao sam serijale 2,3,4 ali s obzirom da sam bio mladji dosta (citaj gluplji
) nisam presao 1 dio...CD sam nekako zagubio i godinama pokusavam da nadjem ovu igru i nikako mi ne uspijeva...trazio od jarana.u cd shopovima,na netu i nikako mi nije polazilo za rukom...bas bi volio da imam ovu igru u svojoj kolekciji igarapa molim sve ljude dobre volje

odnosno ako neko ima ovu igru ili ako znate gdje se moze kupiti/skinuti sa neta da mi pomognete...jako bi bio zahvalan