Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

Predstavljam vam SD

541 pregled · 35 odgovora · otvorena 14.05.2008. u 17:36

SannyDesign ili krace SD je moj mali graficki studio

Trenutno je u izradi sajt. Nesto sto je vec uradjeno mozete vidjeti i koristiti. Na forumu je sve dozvoljeno tj. warez i sl. samo se nece tolerisati psovke vrijedjanja i sl...

Posto je ovo jos u BETA fazi, nadam se da ce te u skladu stim i ocjenjivati

Forum je tek sinoc podignut i nema skoro pa nijednog clana. Ko zeli neka se registuje, podrska je uvijek dobro dosla.

Da neduljim i nepisem svasta jer danas ocito nisam sav svoj izvolite link pa bujrum pogledat

LINK : www.sannydesign.tk

Ako neko zeli stranicu za klan i slicno, logo dizajn i sta ja znam, nije bitno, sve vrste grafike, samo se javite, ali ovo se neplaca bodovima na g.ba

Ako ovo bude koliko toliko aktivno, prebacit cu na normalan hosting i .ba domenu.

Poz !

PS : Da ko nepocne sta izvoljevat, odobrenje od cika Wertu-a !

aspdknadnsalndsand tessst
               xSmitox je napisao/la:
fino fino...samo ovo tk...ali fino

Da si procito cijeli post naiso bi i na ovo

C/P : Ako ovo bude koliko toliko aktivno, prebacit cu na normalan hosting i .ba domenu.
Svkaka cast 10 od mene
Svidja mi se ono na pocetku i forum je stvarno dobar al ko sto ovaj kaze ... samo tk ... ostalo sve 10
10....svaka cast frende bit cu ti podrska, znas da se na mene mozes osloniti....odlican rad i puno uspjeha zelim...

Zaboravih reci da se u tvojim radovima vidi zrelost i otmjenost...tako treba...
dobra ona stranica iso samo malo na onaj forum ljepo izgleda.....mozda dobro krene pa kupi .ba domenu....al et za pocetak je dobro...
               danger.ba je napisao/la:
bas je dobro ali fkt

Danger.ba moslim da je bolje da te ja opomenem nego admini sa banom...

Na gamersu moras pisati najmanje 10 do 15 rijeci u jednom postu i to da je u vezi teme na koju odgovaras inace ce te admini nagradit sa BAN-om.

Ugl. poz i dobro dosao !
STO SPAMATE, STO SPAMATE, STO SPAMATE, STO SPAMATE, STO SPAMATE ??

Vi dajete neke ocjene... 90 % stranice ne radi sta glumite vise. IDIOTI NAPACENI !!!
Samo je forum dobar, boja je prejaka.
               oldies`neO je napisao/la:
STO SPAMATE, STO SPAMATE, STO SPAMATE, STO SPAMATE, STO SPAMATE ??

Vi dajete neke ocjene... 90 % stranice ne radi sta glumite vise. IDIOTI NAPACENI !!!

Imas Error u glavi ?

Spamas !

Nisi procito moj post na pocetku teme tj, temu ! Nemoj ti spamat ! fino pise da je u izradi i da se moze vidjeti samo jedan mali dio koji radi !
glavna stranica template samo promijenjena slika (malo ga izmijeni) , onda forum svjeze instaliran smf (doradi ga), a "O nama" ne radi ...

malo se vise potrudi i sve ce da ide
(p.s. htio si nase misljenje i neljuti se na moje, nek ti bude kao neka sugestija)

sve u svemu 3.
               CoreDuo je napisao/la:
glavna stranica template samo promijenjena slika (malo ga izmijeni) , onda forum svjeze instaliran smf (doradi ga), a "O nama" ne radi ...

malo se vise potrudi i sve ce da ide
(p.s. htio si nase misljenje i neljuti se na moje, nek ti bude kao neka sugestija)

sve u svemu 3.

Samo da se razumijemo, neradim sa templatima vec radim design ! Sto se foruma tice, kao sto rekoh, tek je sinoc instaliran
               borat je napisao/la:
Samo da se razumijemo, neradim sa templatima vec radim design ! Sto se foruma tice, kao sto rekoh, tek je sinoc instaliran

ma ok, mislio sam da je template
ali si ipak 5 slika spoio sa html codom... dobro za pocetak...

sretno
pogledao sam ovo sinoc suuper je dobio si moje komentare sve 10

samo mi nije jasno, svi govore 10, bravo, svaka cast, a ocjena 6.5 :\

Zadnji edit: 14.05.08 u 18:44:31

meni je extra majke mi

onaj home ono da biras pravo dobro uradjen nije nadzizan
               53m1r je napisao/la:
meni je extra majke mi

onaj home ono da biras pravo dobro uradjen nije nadzizan

volim clean design i normalno SVOJ stil sto je najvaznije

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.