Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Outwar

124 pregleda · 6 odgovora · otvorena 10.05.2008. u 11:09

Evo svi ste mozda culi za ovu igru i vecina je mozda i igrala..
Doslo je do velikih promjena na outwaru i sad je sve puno bolje ja sam igrao ow prije 3 godine i svidio mi se al zbog nekih sitnica prestao sam i dao acc drugu. Sad, Outwar je postao odlicna rpg igra prije 3 godine postojala su samo 2 servera pa se pojavio sigil a sad jos 2... E sad ja hocu da regrutujem igrace na "ZIMBOB" server.. Ko vec ima neki acc na ovom serveru nek mi se javi na PM a onaj ko ima acc na ovom serveru a neigra nek mi da username pass i sec code ako je moguce

Ko hoce da se registruje evo link :

http://zimbob.outwar.com/signup.php

btw
Morate izabrat zimbob da bi bili registrovani na taj server a tamo ce biti jos servera koje mozete izabrat

Sigil
Fabar
Torax
Zimbob
Rancid
Adnnan. je napisao/la:
ow je najjaca igra meni igram

PM acc

Posalji mi poruku sa informacijama accounta
outwar najacha igra samo to i igram imam 2 lika u top50 na zimbobu pa ako je ko zainteresovan da kupi tu sam!!Takodjer ako neko igra na zimbobu neka me pm za pomoc,ako treba

Zadnji edit: 10.05.08 u 12:34:22

.. igrao 4 godine i prestao ( bio na odvikavanju 1 god ) ... član OW staffa :p ... btw. vidio sam dosta promjena ... ali nije ow kao sto je nekad bio ...
LinuX4mi0 je napisao/la:
.. igrao 4 godine i prestao ( bio na odvikavanju 1 god ) ... član OW staffa :p ... btw. vidio sam dosta promjena ... ali nije ow kao sto je nekad bio ...

Takodjer clan of staffa,proud admin na outwaru,linux najachi raider bio na sigilu

EDIT:Linux se odviko!!!Boga nema da se ja odviknem ovo je kao droga,i kad nemam sta da radim na outwaru ja samo sjedim i gledam bolest prava

Zadnji edit: 10.05.08 u 13:30:59

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.