Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ban .. ( L )

0 pregleda · 22 odgovora · otvorena 08.05.2008. u 16:19

Ovom temom ocu da se izvinem adminima ...
Neki dan sam ban dobio ( tacnije u ponedjeljak ) pa bih molio da mi se skine ban , jer se vise nece ponoviti , razlog je bio ( L ) (L) ... ?

Admini molim vas da mi skinete ban , nece se ponoviti...

Adminima na pm sam poslao link od profila ..

HVALA...
hmm tesko da ces dobiti UNBAN jer kad bi svako to radio kao i ti ... nebi bilo BANOVANIH CLANOVA ...
Pa skontaj malo ti hoces da te unban a otvaras skroz glupu temu na kojoj ce sad pola foruma spamat.Z*** ovakvih tema se dobija ban.
XFaCtOR je napisao/la:
Pa skontaj malo ti hoces da te unban a otvaras skroz glupu temu na kojoj ce sad pola foruma spamat.Z*** ovakvih tema se dobija ban.

Ti imas puno iskustva... vidi se po postovima..

bolje se nejavlja .. ti spamas !
I taj acc ce ti biti banovan kako si samo tako rtd ? zar nije lakse bilo adminu poslati pm ili se upisati u quesbook ? zao mi vas je pravo... Ne vidoh 93 sry do mene je...

Zadnji edit: 08.05.08 u 16:37:58

gledaprofil je napisao/la:

pa nije bitno koliko ima postova on je u pravu i kad bi svi tako trazili unbanove nasta bi licio forum?

Ostani na tom acc i nemoj krsiti pravila ko da je bitno koliko si imao postova odnosno bodova na proslom...

+psujes po gb i hoces unban?

a mislis da ja nisam bio banovan?
http://gamers.ba/profil.php?id=13637

et nisam se nikom zalio nit me zanima jednostavno napravio novi acc i nastavio dalje.
A taj tvoj drug sto nemoze bez g.ba zar mu je bitno na kojem je acc?
Bitno je da je g.ba acc nije bitan takav je slucaj kod mene

Zato ohladi malo...

godist 93 divno,neznam ni sto se prepirem..

Zadnji edit: 08.05.08 u 16:54:32

INDEX. je napisao/la:
pa nije bitno koliko ima postova on je u pravu i kad bi svi tako trazili unbanove nasta bi licio forum?

Ostani na tom acc i nemoj krsiti pravila ko da je bitno koliko si imao postova odnosno bodova na proslom...

pa volio bih da ti dobijes ban s tim nickom pa da vidim sta bi onda rekao.. onda bi ti ja rekao napravi novi acc !

ne pravi se pametan !

moj drug , koji je dobio ban , on moliiii admine da mu skinu , moliii ih , kaze da bez g.ba nemoze , on moli admine da mu skinu , kaze da se nece ponoviti ..

pa volio bih da ti dobijes ban s tim nickom pa da vidim sta bi onda rekao.. onda bi ti ja rekao napravi novi acc !

ne pravi se pametan !

moj drug , koji je dobio ban , on moliiii admine da mu skinu , moliii ih , kaze da bez g.ba nemoze , on moli admine da mu skinu , kaze da se nece ponoviti ..

Online je napisao/la:

ne pravi se pametan !

Neki dan sam ban dobio
Neki dan sam ban dobio
Neki dan sam ban dobio
Neki dan sam ban dobio
Neki dan sam ban dobio

KLJUCNA RIJEC "SAM"

A ovdje pises kako ti kolega trazi unban zasto lazes...
Pa šta ti fali tom profilu? Šta si na onom banovanom profilu radio što na ovom ne možeš?

Budi sretan što se možeš ponovo registrovat.

Zadnji edit: 08.05.08 u 16:45:10

Online je napisao/la:

ne pravi se pametan !

HAHAHAHAHHAHAAH n1 bademi mi !
Dobices ban i na taj acc
Bolan ne citiraj druge. Vidi kolko si postova napiso na ovoj temi.. Spammeru glupi.. ADMINI LOCK TEMU, drugi pisu bezveze samo da bi nabijali postove!
http://www.gamers.ba/profil.php?id=21737

moze li neko ovaj ban objasnit _?
trebo si preko PM ja kazes adminu mozda bio dobio unban ali ovako nevjerujem ...
.pinkY je napisao/la:
trebo si preko PM ja kazes adminu mozda bio dobio unban ali ovako nevjerujem ...

rekao sam adminima i na pm.. al niko nis.. izgleda da oce da svakom adminu posebno se izvinem..
rekao sam adminima i na pm.. al niko nis.. izgleda da oce da svakom adminu posebno se izvinem..
Online je napisao/la:

sta se izvinjavas dobio sam i ja ban ****s admine
poezija !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.