Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Carom3d ESL Nations Cup FINALE

664 pregleda · 40 odgovora · otvorena 04.05.2008. u 21:30

MUŠTULUK .. upravo sam saznao da je naša REPKA u Carom3d OSVOILA NATION CUP ... mećevi su završeni prije nekoliko minuta ! Neznam sad tacne rezultate i detaljnije informacije ... ali jedno je bitno da samo #1 .. Ako se sta vise sazna edit cu ili ce biti vijest ..

ČESTITKE NAŠIMMM MOMCIMAA

od sveg srca 3

EDIT:
hah .. sasvim slucajno naletim na druga sa koim sam isao u razred koji igra za nasu repku ( a nije mi rekao ni pofalio se ) i evo nekih informacija .. znaci nasi momci su trebali pobjediti 2x da bi osvoili ... rezultati :

LEG 1- BIH 6:1 Bulgaria
LEG 2- BIH 6:1 Bulgaria

FINAL RESULT - BIH 12:2 Bulgaria

(L) BiHC3d Dex
svaka im cast sigurno razvaljuju..........gl i dalje.........................
svaka cast im.
bash sam htio napisati temu ko je pobjedio

SVAKA CAST JOS JEDNOM CESTITAM MOMCI

ima u ovoj bosni jos sampiona osim sjedece odbojke OLE IGRAJ BOSNO IGRAJ I POBJEDI
Iskrene cestitke ovo je po meni ogromno postignuce! Steta sto to nece pomoci drzavi u financijskom smislu.

Blah blah.
Uvijek me divilo kako su ovi momci uprkos svemu uspjeli.. Dokazali da nije nista potrebno, osim jake volje, organizacije i treninga.. Momci zasluzuju mnogo vise paznje, nego sto im se posvecuje.. SVAKA CAST
               viva-la-Bam je napisao/la:
bravo momci , nek je i bih u necemu najjaca (:

Najjaci smo i u sjedecoj odbojci
Svaka im cast.
Bravo majstori

Evo prilike da se progurate. Nadjite sada nekog dobrog sponzora. Napravite svoj vlastiti Web Community. Razletite se malo. Bolje prilike necete imati u zivotu (volio bih da hocete, ali budimo realni...).
Probajte uspostaviti saradnju sa IT Computers. Na ovim prostorima, oni najvise ulazu u marketing. Mislim cak da i ESWC BiH oni sponzoriraju (pored RedBull-a)
svaka cast damire i ostali.
Bravo i svaka cast... cak smo ih morali 2x pobjediti da bi osvojili

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.