Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

kako napraviti kisu ili snijeg na mapi

0 pregleda · 13 odgovora · otvorena 04.05.2008. u 14:18

ti samo bezze spamas , pokusavas neke mape pravit a pojma neas
c0rpsE.- je napisao/la:
ti samo bezze spamas , pokusavas neke mape pravit a pojma neas

DAJTE SAMAR....OVOME "SPAMERU" KOJI "ZNA" PRAVIT MAPE..BOLJE TI JE POGLEDAJ NA SVOJOJ MAPI ONE KUTIJE

EDIT: a ti si znao ovo napravit

Zadnji edit: 04.05.08 u 14:31:27

Znam samo da je pachanga napravio na oldies moviu kisu ! al za snijeg nezz jos ! pa nismo mi Hollywood da pravimo filmove
gAte4escApe je napisao/la:
Znam samo da je pachanga napravio na oldies moviu kisu ! al za snijeg nezz jos ! pa nismo mi Hollywood da pravimo filmove

gAte4escApe je napisao/la:

BalkanHood haha
SMAIL??? je napisao/la:
Hvala momku...
Pola vas nije znalo , a spamate nesh...
THX..

A ti ko znao? i lafo hvala mu neces nikad u zivotu pogledat ovu temu

Jadno
stvarno si dosada sa ovim temama da ba iumas li jarana pitaj njih nemoj se prosipat ovdje
vembo je napisao/la:
stvarno si dosada sa ovim temama da ba iumas li jarana pitaj njih nemoj se prosipat ovdje

oj glupana bozee..cuj pitaj jarana..samo procito naslov i odma posta..nisam vas pito jel neko zna..nego sam vam
dao link za tut..MOZGU
J@cK!mlj@cK! je napisao/la:
DAJTE SAMAR....OVOME "SPAMERU" KOJI "ZNA" PRAVIT MAPE..BOLJE TI JE POGLEDAJ NA SVOJOJ MAPI ONE KUTIJE

EDIT: a ti si znao ovo napravit

1.) Reko da je mapa ona u beti za kutije znam samo sam sjene testirao kako ce ispast
2.) Posto znam da nisi bas dobre pameti beta je testna ver.
3.) Spamas bezze jer da nekoga zanima mapping potrudio bi se naci na googlu
4.) Rece ti meni da neznam pravit mape ( natjerao si me sada da palim VHE opet )
5.) Gloopko mali caps ti je ukljucen

kiss

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.