Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

CS brza

245 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.05.2008. u 13:02

Stavio sam temu u CS jer je vezana za navedenu igru iako mislim da je do hardware-a ili software-a. Moguce je da sam vec postavljao ovu temu. Ako jesam, sry, ne da mi se da search.
Otkako sam kupio comp, CS zeza. Imao sam 7300GT i mislio da je do nje. Zamijenio sam je za X1600 Pro ali i dalje ista scena. Sve igre normalno rade ali cim udjem u CS, odnese.
Dakle, ciko mi prebrzo ide. Pravi speedhack. Na Onlineu trza jer server pokusava "da me uspori". Probavao sam sa vetical snyc, refresh,... ma nista !
Doduse, ja aktivno igram Cabala, ali pozelim nekad da se prisjetim starih dana kad sam rokao CS. Udjem i prisjetim se sipak !
Eto, idoli, napisacu umjesto vas, FORMAT.
Ali, ne pada mi na pamet, jer ne pomaze sigurno.
Thx
meni se cini da je biila identicna tema i da ti treba amd optimizator da to skines bar su tako gameri na svim temama govorili evo ti link na pm posto mislim da se nesmije ovde
Strajker je napisao/la:
u konzolu kucaj developer 0 ja mislim da je to to

Ja ne mislim, nego znam da nije.
vjerovatno ti je amd dual core ... skini dual core optimizer
Strajker je napisao/la:
u konzolu kucaj developer 0 ja mislim da je to to

Udari se nogom u pluca ! Morao sam ovo da napisem...

Taj optimizator skines...neko je imao davno taj problem ili se javi zumi...on je bas oko toga nesto pisao...

http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html

Zadnji edit: 07.05.08 u 13:36:32

amd dual core imao sam isti problem ali samo na non steam instaliram steam nista nebrza sve normala ide.
SheytaNell je napisao/la:
meni se cini da je biila identicna tema i da ti treba amd optimizator da to skines bar su tako gameri na svim temama govorili evo ti link na pm posto mislim da se nesmije ovde

Aferim !
PinkyBa je napisao/la:
Aferim !

jap =D

jos samo da si koristio "trazi" !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.