Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Kuda za prvi maj ?

1.814 pregleda · 101 odgovor · otvorena 30.04.2008. u 11:08

Kuda za prvi maj ?

Sa rajom na okupu 0 · 0%
Kod kuce 0 · 0%
U prirodi na otvorenom 0 · 0%
Sa djevojkom ili rodbinom 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
E vako:
Posto ce uskoro da nastupi međunarodni praznik rada 1. MAJ
pa ovom prilikom želim cuti misljenje gdje cete provesti praznik...

Ovom prilikom zelim svim GAMERIMA sretan praznik 1.Maj
ma gdje cu nigdje kao i svaki drugi dan...mozda negdje se van ode ali ono...kao da je obican dan
               R|zla je napisao/la:
ma gdje cu nigdje kao i svaki drugi dan...mozda negdje se van ode ali ono...kao da je obican dan

Dobro gledajuci iz druge perspektive to jest dan kao i svi ostali , samo sto se tretira kao praznik rada , i z*** toga sto je praznik rada svi ga slave.
Sretan 1. maj - dan NErada svim gejmerima i od mene.

A sto se tice mene, i gdje cu ja.. Pa eto.. na vikendicu, u prirodu, na otvorenom, jer je to najbolja opcija bila, a i uvijek ce biti. Znaci bice na 30-ak, odraslih a i djece, pa cemo okrenuti 3-4 janjeta.
Pripremo se za sijelo ovako nekih 20ak dana i juche to sve propalo u vodu.

Cisto me boli ku-rac gdje cu sutra biti, bice mi dobro
               funk® je napisao/la:
Dobro gledajuci iz druge perspektive to jest dan kao i svi ostali , samo sto se tretira kao praznik rada , i z*** toga sto je praznik rada svi ga slave.

ma znam ja sve to....ali kazem mozda se ode negdje van u prirodu bilo gdje...koja pivica i tako to
u vikendicu blizu Olova
Kupili smo janje bice nam extra i et

@bice i odraslih i djece kao kod lena
Idem u Sarajevo mozda...A ako ne,trebali bi ovi iz razreda da se dogovore pa da idemo..
Posto su najavili kishu , ostachu kuci ! , zovnut raju i udesit se !
vodi me mama u diznilend i tamo ću da vidim miki mausa, pepeljuguu, zeka rodžeraa... ustvari nema zeko rodžer, samo ovi diznijovi crtani pa će biti i petar paaaan, i snjeguljicaaa, itd.

Cura me privodi, nije me briga gdje
               FataL je napisao/la:
vodi me mama u diznilend i tamo ću da vidim miki mausa, pepeljuguu, zeka rodžeraa... ustvari nema zeko rodžer, samo ovi diznijovi crtani pa će biti i petar paaaan, i snjeguljicaaa, itd.

Cura me privodi, nije me briga gdje

nije valjda da ces s malom za 1 maj koji si ti kemo sto bi mi mostarci rekli "papućar" oduzmite mu status admina i svezite ga lancima i udusite ga u sumporu na ilidzi....

btw.

ha chuj odo na neretvu malo ...ha ya ...

Post dobio aplauz od Schulz

sa rajom da rostiljamo x) na barice

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.