Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Gamers.Ba-Izlet] by : dyemsonii & Wertu

0 pregleda · 21 odgovor · otvorena 18.04.2008. u 03:06

Pozdrav mala raja,evo razmisljam nesto da ovaj praznik podijelimo sa vama,a i vi sa nama.Kontao sam da svi koji su zainteresovani za ovaj provod,da se nadjemo na Bacarsiji ili negdje drugo,pa u rane jutarnje sate uputimo ka Baricama.Dosao sam ja sam na ideju da ovo vech jednom konachno odradimo kako treba,bile su neke suplje teme,ali ja zelim da ovo shvatite ozbiljno.Naravno ne zelimo neke digimone i pokemone sa nama.Moj prijedlog izgleda ovako : Da se svi utalimo po 10-15KM i kupimo svega i svacega .Neko ponese Rostilj,neko ponese fudbalsku loptu ( ima igraliste )..A nas dragi clan gamers.ba LavShinoda08 ili vam ga LAV ponese tamburicu,cuo sam da zna svirati..I na razne nachine se mozemo zaebavati,pjevati..Neznam vise kuda da gonim,a kao Sudiju u fudbalu turit cemo Schulza ...Posto je on veoma izvandredan igrach..Eto raja ja vas sellamim i pozdravljam od srca,ali nadam se da se ovo sve moze fino odraditi..A i nas drug Kemal ( FaTaL ) ima Avto brum brum,on i ja odemo do VF-a ili negdje drugdje,da kupimo sve to natrpamo GOLF-a i dodjemo kao djeda mraz ..Usrecimo vas ..Sto se tiche ALKOHOLA i ostalih ALKOHOLNIH picha za to cemo zaduziti cika b0k1-a koji se razbio od "SARAJEVSKE" ...Hvala svima na razumijevanju,evo da vidite da i ja malo mislim na vas..Ni gaming nemora biti sav taj cilj druzenja..Pozz
Jos da mi napises kada mogao bi se i ja skontati nekako da doletim , pozelio sam vas
dolazim ako bude alkohola
BloodSeeker. je napisao/la:
Jos da mi napises kada mogao bi se i ja skontati nekako da doletim , pozelio sam vas

Pa brate 1 MAY ebe te ja
Heh, možda i nije toliko loša ideja.

Na "moja kola" ne računaj, puko kvar, ne idu uz brdo :\ Ako neko drugi ima, a nema vozačke (Wertu ), daj avto ja vozim etc.

Što se samog izleta tiče, i ja bih volio ovakvo nešto, uzevši u obzir činjenicu da me cura ostavlja za prvi maj i odee sa jaranicama.

Javim se opet

Edit: "Ni gaming ne mora biti sav taj cilj druženja" ? J**i me ako znaš šta je pisac htio da kaže...

Zadnji edit: 18.04.08 u 03:20:24

nek malo jos otopli, je8o ovo 4 godisnja doba u jednom danu XD
dok malo sunce ufatiti konstantnost

btw, hajmo na nocno kupanje whaha XD
LavShinoda08 je napisao/la:
nek malo jos otopli, je8o ovo 4 godisnja doba u jednom danu XD
dok malo sunce ufatiti konstantnost

btw, hajmo na nocno kupanje whaha XD

Na Miljacku jedino tu nas moze puno stat
-dyemsonii je napisao/la:
Pa brate 1 MAY ebe te ja

Onda od toga nista 1 maj mi je svake godine isti , sa drustvom okrecem janje i prase , to ne propustam
BloodSeeker. je napisao/la:
Onda od toga nista 1 maj mi je svake godine isti , sa drustvom okrecem janje i prase , to ne propustam

E jbg
Zauzet sam na praznik inace bi radio isao. Cokim
volio bih i ja razmislicu jer imam vamo neke planove...
Vrelo bosne ? Stojchevac ?

HVALA
Ako che DJEMO izvaljivat klupe ... NEMA SANSE !

HAHHAHAHAHAHAHHA !

Nechu ba sa DJEMOM, losh je kad popije ...
Salim se vidjet chemo i ja i Struja da dodjemo, Wertu, samo nam javni na MSNu kume mi chemo nabrzinu doch kod otrova ...

Bez mene ako bude lijepo vrijeme, okrece se janjac
A Dzemo mi to imamo u planu za raspust za veliki gamers.ba izlet gdje bi dosli neki stariji igraci, kao i igraci iz drugih gradova

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.