Diskusija
mozila pokretanje problem
0 pregleda · 24 odgovora
MOzzila se sama updateuje,ako ne mozes cekati,porkeni internet explorer i skini najnoviji mozilin update
shutiitrpi je napisao/la:
i tu je problem, na internetu exploreru mi izbacuje onaj don-t send error a sad sam usao preko aresa, ali je to presporo
@ marine, kako bi ti dao ime ovoj temi?
MOzzila se sama updateuje,ako ne mozes cekati,porkeni internet explorer i skini najnoviji mozilin update |
i tu je problem, na internetu exploreru mi izbacuje onaj don-t send error a sad sam usao preko aresa, ali je to presporo

@ marine, kako bi ti dao ime ovoj temi?

Zadnji edit: 15.04.08 u 10:16:10
http://gamers.ba/procitaj.php?forum=9&id=38995
FINO PROCITAJ !!!
Vidi da ti nije uleti kakv spyware . probaj da reintsaliras ..
FINO PROCITAJ !!!
Vidi da ti nije uleti kakv spyware . probaj da reintsaliras ..
Onda pusti da ti updateuje mozillu,nema ti druge
obrisi cookie i tempolary files od mozile i radice bolje,,to se i meni desavalo pa cekam 30 sec da mi ude u mozilu,,eto probaj,,ako nemogne skini novu mozilu
koji ti je internet??
FireFix je napisao/la:
EPN, kakve to veze ima?
| koji ti je internet?? |
EPN, kakve to veze ima?
¬sLLayer je napisao/la:
a ima kume,,,,a ono jel kad upalis komp i hoces na mozilu ili ono u po bjela dana oces
EPN, kakve to veze ima? |
a ima kume,,,,a ono jel kad upalis komp i hoces na mozilu ili ono u po bjela dana oces
updatejtuj novu mozilu i namesti cookies
FireFix je napisao/la:
kad upalim comp.
a ima kume,,,,a ono jel kad upalis komp i hoces na mozilu ili ono u po bjela dana oces |
kad upalim comp.
Uninstal pa instal i radice.. imao sam isti problem 3x...
imeni se to desilo sinoć nisam mogo moziliu nikako pokrenut sad normala i sto tako juče prekodana radila ,a naveče sjebada bilo do konekcije
ma bre instaliraj OPERU to je zakon program
http://www.mozilla.com/en-US/
najbolje bi ti bilo da je prvo obrisers
evo ti prog za to
http://www.downloads.ba/plugins/p13_download_manager/getfile.php?categoryid=18&p13_sectionid=5&p13_fileid=777&p13_versionid=781
sanjim obrisi sve guposti koje ti smetaju
reinstlacija obavezna nece nista drugo pomoci
najbolje bi ti bilo da je prvo obrisers
evo ti prog za to
http://www.downloads.ba/plugins/p13_download_manager/getfile.php?categoryid=18&p13_sectionid=5&p13_fileid=777&p13_versionid=781
sanjim obrisi sve guposti koje ti smetaju
reinstlacija obavezna nece nista drugo pomoci
Read this.
1. Scan u computer for any SPYWARE OR VIRUSES !
2. If that dont help, try an another browser like Flock, Opera
3. One of these should help !
1. Scan u computer for any SPYWARE OR VIRUSES !
2. If that dont help, try an another browser like Flock, Opera
3. One of these should help !
¬sLLayer je napisao/la:
e brate trebas malo sacekati,,,jer kad se connect,,malo sacekaj i raspali tako je meni bilo probaj....
kad upalim comp. |
e brate trebas malo sacekati,,,jer kad se connect,,malo sacekaj i raspali tako je meni bilo probaj....
torQ7u je napisao/la:
I have same problem
1. I have scaned my comp for SPYWARE's and VIRUSES ! i nista mi nije naslo .Al nista jaro opet mi otvara po pola min mozillu.
2.Flock ( za njega nisam cuo sto znaci da sam bot
)
Opera je brower koji koriste najvise ljudi koje mi zovemo Hackeri
a i foll u je u tome sto mi mozda samo wowimo moziu 
But thx i meni treba ovo pa ko pomogne Hvala mu !
| Read this. 1. Scan u computer for any SPYWARE OR VIRUSES ! 2. If that dont help, try an another browser like Flock, Opera 3. One of these should help ! |
I have same problem

1. I have scaned my comp for SPYWARE's and VIRUSES ! i nista mi nije naslo .Al nista jaro opet mi otvara po pola min mozillu.
2.Flock ( za njega nisam cuo sto znaci da sam bot
)Opera je brower koji koriste najvise ljudi koje mi zovemo Hackeri
a i foll u je u tome sto mi mozda samo wowimo moziu 
But thx i meni treba ovo pa ko pomogne Hvala mu !
evo lagano....
otvori mozillu , idi tools , options... , advanced i tamo iskljucis update..i onda nes pise ask me when...
otvori mozillu , idi tools , options... , advanced i tamo iskljucis update..i onda nes pise ask me when...

Ja koristim Operu vishe od godinu dana i nikad nisam imao problema ...
sta koristis adsl ili wic . umene je wic i imao sam sinoc problema sa otvaranjem mozilie . bio problem u konekciji
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.