Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Za morone bez bodova[Logo]

362 pregleda · 21 odgovor · otvorena 14.04.2008. u 16:44

Evo htjeo sam vam reci, vidim cesto mozel mi ko napraviti ovaj onaj logo, tako da sigurno i adminima smeta te teme ali imamo jedno dobro rijesenje za to.

Ako imate problem i nemate logo treba vam onda se obratite meni ili Troque i naravno ima ih jos puno puno kao npr, TRL ali fazon je u tome prvo ih pitajte hoceli vam napraviti ja sam za sebe reko ako treba nije problem pomocu napravicu logo.

Za Troque i TRL neznam probajte fino ih zamolite ih fino pitajte i mozda urade.

Ako jos neko ima da bi dobro voljno uradio te slike nek se javi ovdje

Sve najbolje
               53m!r# je napisao/la:
kao prvo ne slazem se

kad nekog pitas preko msn ajd mi uradi logo za clan itd nece jarane trazi ti pare :S

kad postavis temu jedino tako mozes dobit logo nikako drugacije

ti si mi jedan background napravio i kasnije se nisi htio javit kao i ostali

NIKOME KOME SAM JA NAPRAVIO SLIKU BILO KAKVU NISAM NIKAD TRAZIO PARE NISTA JA TO URADIM DA VAM POMOGNEM A NE TEBI STO JE DOSADNO HOCES NOVI BACKGROUND ITD.

Dakle skontaj malo nekome moze treba za nes ozbiljno a tebi da pravim samo nak bezze sto mene kosta neki pola sata i onda ce ti dosaditi za jednu 20 dana i reces eee TX-DEMO mozes mi novu sliku napraviti ova dosadila

I onda cu ja reci eeee Semire nije problem mogu samo neda mi se sada imam posla.

I tako ces me smarati 10000000000000 GODINA THX za slusanje cujemo se drugi put......

Ako bude svijet postojo naravno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.