Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 10 bodova

facebook

478 pregleda · 13 odgovora · otvorena 10.04.2008. u 21:07

e ovako na facebook.u ima onako sa strane photos i tamo sam uvije isao kada sam htio vidjeti necije slike....sad sam upalio facebook da vidim sta ima novog i nema mi vise toga photos i nikako neznam kako da udem da vidim necije slike...

samo se maknulo neznam ni sam kako....eto pa ko mi pomogne to vratit dobija 10 bodowa,,,,nadam se da netko zna
jel ti vako bilo misli na to

APPLICATIONS

Photos
Video
Groups
Events
Marketplace
Your Birthday

jel mislis ta traka

il mozes li nam uslikat otprilike gdje je to mjesto gdje ti je bilo to photos....

pa da se orijentisem vako imas vise nacina da gledas necije slike
nemoš gledat necije slike dok te on ne prihvati kao prijatelja
ili dok ti taj neki ne odobri da mozes gledat njegove slike...
               D4L je napisao/la:
jel ti vako bilo misli na to

APPLICATIONS

Photos
Video
Groups
Events
Marketplace
Your Birthday

jel mislis ta traka

il mozes li nam uslikat otprilike gdje je to mjesto gdje ti je bilo to photos....

pa da se orijentisem vako imas vise nacina da gledas necije slike

da tako je bilo samo mi sad fali ovo photos...sad sam se ulogovo i jednostavno mi nema toga vise
               Gthang. je napisao/la:
nemoš gledat necije slike dok te on ne prihvati kao prijatelja
ili dok ti taj neki ne odobri da mozes gledat njegove slike...

gle nisam glup....znam da me moraju primit tj addat....ali uopce mi nema ovoga photos
               R|zla je napisao/la:
gle nisam glup....znam da me moraju primit tj addat....ali uopce mi nema ovoga photos

znaci imaju ti

Events
Marketplace
FaceDouble Twins
Texas HoldEm Poker

a nemas photos??

ako je tako imas tu pored APPLICATIONS pa pored toga edit. Klikni na edit i probaj remove neke aplikacije, i pojavit ce ti se photos, jer si dodavo dosta aplikacija a photos aplikacija se spustila medju ostale dole gdje ti pise more.

probaj tako a mislim da je...
ako nije onda neznam.

napravi novi acc.
eh vako

prvo ides ovo edit

zatim ovo sto je crvenom zaobiljezeno

onda napisi ovde photos

znaci onda ides prvo na trecu stranu zabiljezeno je na slici i odes na ovu ikonu zaokrezenu

i onda add to application imas na slici zaokruzeno

ma nije to nedavno sam se prikljucio na facebook i nisam nista dodavo...sada imam

video
marketplace
events
friends for sale
notes i groups

i jucer sam od nekoga dobio kao ono da me zagrli ( hugged ili kao vec) i to sam si stavio ali sada sam i to makno i svejedno mi se photos ne pojavljuje
Moze bit da ti se prebacilo dole u more pa samo click ispod i pojave se sve aplikacije koje imas.
               D4L je napisao/la:
eh vako

prvo ides ovo edit

da otiso sam tu edti..i sad mi pise samo ovo sta imam sta sam napiso sada u prethodno postu...gdje da tu sad nadem photos...ima milijun stvari
               D4L je napisao/la:
eh vako

prvo ides ovo edit

zatim ovo sto je crvenom zaobiljezeno

onda napisi ovde photos

znaci onda ides prvo na trecu stranu zabiljezeno je na slici i odes na ovu ikonu zaokrezenu

i onda add to application imas na slici zaokruzeno

molim te ovaj zadnji link sta si postavio nemgu da ga otvorim...pa ga ponovo stavi...napiso sam photos tamo i i otiso na 3 str...e sad neradi mi zadnji link sta si postavio
dal puno ti hvala mnogo si mi pomogao...thx bro

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.