Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dernek.ba Pokloni

3.000 pregleda · 42 odgovora · otvorena 10.04.2008. u 16:26

Evo najbolje je da ovdje medju dizajnerima potrazimo nekoga ko moze uraditi sljedece:

dakle, treba nam osoba koja ima dobru sposobnost da pravi male ikonice tj poklone, kao one sto imamo na dernek.ba

potrebno je uraditi sve dresove vecih klubova iz BiH i svijeta u dimenziji 70x70px...

Dakle da izgledaju kao u 3D-u... a da se vidi koji je klub

Nagrada je 500 bodova i pristup beta fazi testiranja novog gamers.ba!
Torq7u-
vec se pokazao u par navrata kao 1 od najboljih na gamersu sto se tice tih stvari...

obrati se njemu-http://www.gamers.ba/profil.php?id=8518
               torQ7u je napisao/la:

istina

btw: u zanimljive
Mada ne znam u PS , nista raditi ali znam barem da je to 2D program tako nesto kontam da se ne moze raditi 3D u PS.

F16HT3RL33T je napisao/la:
Mada ne znam u PS , nista raditi ali znam barem da je to 2D program tako nesto kontam da se ne moze raditi 3D u PS.

Moze se u PS-u vise nego sto mislis. Cak ni oni sto su ga radili neznaju sta napravise od programa i koje sve opcije ima

Sto se tice projekta, ja nisam siguran da cu imati vremena ali stojim na raspolaganju preko vikenda ako vam odgovara. Neznam kako izgleda to na derneku gdje vec rece ali mislim da je to izvodljivo. Sad da li ce to biti "totalni" 3D neznam ali da se probati.

MSN u profilu pa bujrum. A ima li mogucnost dobivanja mod-a za to umjesto bodova ili su samo bodovi u ponudi ?

Poz !
Onaj koji zeli da ucestvuje, neka napravi primjer jedne ikonice. Ne mora to biti u 3D-u ako dobro izgleda
               bU je napisao/la:
Onaj koji zeli da ucestvuje, neka napravi primjer jedne ikonice. Ne mora to biti u 3D-u ako dobro izgleda

Mislim da bi ja to mogao odraditi, jel samo dres, ili neka osoba i na njemu dres, i dali treba kao i ostale da budu .png file ?
Ev' uradim par dresova . Editovat cu post kad zavrsim !
mogu ja skinut sa manager 2008..i fino samo naparvitu 3d formatu ako vam se svidja...mislim da su tu najbolje uradjene ikonice ..ko je igrao manager 2008 zna o cemu pricam
dodjete kad vam nesto treba

kad nama treba , nigdje vaS

hehe , shala

potrudit cu se
hehe.. bice mozda i od mene nesto.. Odo sad malo u zivot, pa kad se vratim, vidjecu to da napravim...
Adis Dernek.ba Pokloni File (dernek.ba 4dis)

*Ovdje se nalaze dresovi reprezantacija,zenske majice reprezenatcija,dersovi vecih clubova,trenerke kao i suveniri klubova (privjesci za kljuceve,igracke,peskiri,kacketi,case za pivo,flase za vodu,mede,solje za kafu,salovi,kape,zastavice,lopte,tasne itd...) Suvenire mogu bolje zamisliti u poklonima nego odjecu...

Znaci kod pokolna mozete staviti sekciju "Sport"

Download Link:

http://rapidshare.com/files/106448680/Dernek.ba_Pokloni.rar.html

Pozdrav Adis

Something like this (: ?
~Sarajevo

~Željo

~Man.Utd.

~Arsenal

~Nagrada (:

Zadnji edit: 10.04.08 u 14:28:54

Savrseno, ko ce jos uraditi par sa poznatijim stranim klubovima ?
               bU je napisao/la:
Savrseno, ko ce jos uraditi par sa poznatijim stranim klubovima ?

Moze i to, a nagrada ?
neka stoji tema do sutra, dobit ces nagradu.

Dakle imamo dresove za BH premier ligu

PaTron, dobro si krenuo ... bolje samo spakuj sve u jedan zip i rapidshare-aj.

Hvala
               bU je napisao/la:
neka stoji tema do sutra, dobit ces nagradu.

Dakle imamo dresove za BH premier ligu

PaTron, dobro si krenuo ... bolje samo spakuj sve u jedan zip i rapidshare-aj.

Hvala

Ma nije mi do bodova, nego cast da ucestvujem u izradi g.ba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.