Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Radovi na Gamers.ba

690 pregleda · 23 odgovora · otvorena 09.04.2008. u 12:18

Jucer ste imali priliku da vidite da se nesto "desilo" na nasoj stranici i nije moguce bilo pristupiti raznim dijelovima stranice.

Ugl. to je zavrseno odnosno problem je napravljen u naredne dane mozete ocekivati da je nekad stranica "sporija" ili da se ponovi slicno nesto kao jucer.Razlog tome jeste da se radi na stranici.

G.ba admins
je li to znaci da ce uskoro doci noviteti na g.ba?
mwp je napisao/la:

da
Meni je jedini problem sto kada kliknem na Home ne vrati me na gamers.ba/Index
Eh ovako...

Neovisno o ovome što se dešavalo jučer, već jedan kvalitetan period se radi na novom gamers.ba, znači potpuno novom portalu.

Pod tim mislim na novitete, kako ih vi nazivate (vjerovatno jer ih je Ado tako nazvao u svom infu). Uskoro očekujte totalnu 'reinkarnaciju' sajta.

I da, kada kažem uskoro, ne mislim na dva mjeseca +, već na daleko manji vremenski period.

Do tada, strpljenja molim
               x3maa@pospaN je napisao/la:

i ja bice kul
svakakvih djidja
jedva cekam
ok i bilo je vrijeme za neke promjene

ali cuo sam da ce iskljucit bodove ....pa da nece ....
moze li mi neko rec hoce ili ne
D4L je napisao/la:
ok i bilo je vrijeme za neke promjene

ali cuo sam da ce iskljucit bodove ....pa da nece ....
moze li mi neko rec hoce ili ne

iskljucice se bodovi na postove nece vise biti napises 10 postova dobijes 1 bod nego samo za vijesti i ko pomogne...
svaka čast, napokon došo i ovaj dan, samo naprijed jedva čekam da vidim kako če izgledati novi g.ba
               zerIN je napisao/la:
kad ce noviteti

- za 15 dana kad krenes da se login, kad ono Banovani ste sa Gamers.ba razlog: stisni pa pitaj
Dobro je pa se radi na portalu. Nadam se da ce biti znatno bolje stanje nego do sada. Uglavnom zelim vam puno srece u radu i ako sta mogu pomoci stojim vam na raspolaganju.

Poz 4 admins, mods & bU
jedva cekam
Dobro ovo za postove
-i nemojte edit 20 bodova da nebi bilo problema ukinite 20 bodova za edit nego da je edit besplatan
-Ocel biti svi banani il?
Gradite se kao ****** u Vogosci...
mwp je napisao/la:

naravno tacnije u maju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.