Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

a4o history

0 pregleda · 24 odgovora · otvorena 06.04.2008. u 12:59

Sve je pocelo davne 2005. godine,kada smo prvi put kao jedna petoclana ekipa,zaigrali prvi CW na LAN-u u STASNETU protiv OLDIESA.I vremenom se poceli prilagodjavati novom drustvu i novoj raji, skoro svaki drugi dan igrali sa njima...Bilo je fino upoznati novo drustvo i svu novu raju,a naravno tada smo svaki put gubili od OLDIESA nekih 16:2 ili 16:3,bili smo pravi napovi i nismo znali skoro nista.A njima to licilo na neki sitni botovski TEAM,koji nije znao nista...I tako godina za godinom,a mi napredujemo...Samo da napomenem i da se sjetimo starog i dobrog igracha OLDIESA : Arnesta "Papaja" mi0-a,koji je bio tako dobar i fin momak..I svaki put kada bi dosli kao gosti,bili bi dobro primljeni..U to vrijeme davne 2005-e,samo smo igrali Publica na TEOLU i sl. serverima,sto se kaze pocetnicka radost i sreca ..Bilo je zabavno igrati protiv momaka iz drugog grada,drzave i sl..I tako s'vremena na vrijeme,poceli smo malo pratiti i kupiti taktike od OLDIESA koji su tada bili prejjaki za nas,nasu tadasnju ekipu "spetZnatz" cinilu su : DyemsoNii,HaruN,kom@ndos,PasH4,M1sk3.
I tako je proslo oko pola godine,Haris ( Hota) poznat kao neO i rahmetli Arnest ( Papaj ) mi0,pozvali su nas prvi put na LAN turnir u STASNETU..Prije toga turnira,pocinjali smo lagano stupiti u kontakt skoro svaki dan i igrati meceve...Trenirali smo i borili se kao lavovi,da sto vise rundi uzimamo OLDIESIMA ili staroj G-MAHALI,koji su nas cesto zezali,i svaki put kada dodjemo smijali se nazivu nase ekipe "spetZnatz"..Al bilo je super..Nakon nekog vremena dolazi i taj dan da pocne turnir,ujutro u rane sate oko nekih 9:00 ili 10:00,krecemo laganim koracima ka clubu u Hrasnom,naravno u STASNET..Igrali smo i igrali..Tadasnju ekipu RIP-a ili neki mix kako oni kazu,cinila je petoclana ekipa : Bladehood,axl,bok1 i jos 2 momka kojih se nazalost nemogu sjetiti..Bili smo uplaseni kao ekipa,i imali smo veliku tremu..Prvi put zajedno na LAN turniru i samim time pratimo greske,i slice situacije..Dobili smo JE***I tadasnji RIP de_nuke 16:8,i mnogo smo bili sretni...To je bila nasa tadasnja ekipa...Veliki pozdrav by : HaruN & dyemsonii ..Danasnju ekipu cine : .caseY,KAZZE ( allden ),BushID0.BA,HaruN & dyemsonii..
SpetZnatz je posebna ekipa bila.. i nece je niko moci zamjeniti.
PasH4EeE je napisao/la:
SpetZnatz je posebna ekipa bila.. i nece je niko moci zamjeniti.

Slazem se
ekipa je bila super igrao sam sa vama milione meceva

sjecam se tada je djemo ja mislim igrao tek pola do 1 godinu i nije bas bio ni 5% kakav je danas

imam veliki respect prema ovoj ekipi i kao sto pasha kaze ona se nemoze zamjeniti

btw samo si pogrjesio sto si stavio "G-mahala i oldies"

u sustini to su dvije iste ekipe "znam zato sto sam igrao u obje"

nikada necu zaboraviti zlazne meceve u stasnetu pozz
sto nisi reko da smo vas dobili poslije mi haha spetznatz i m.team 4 ever
Dobar historijat maca
Sto nisi stavio rezultate neke sa turnira ?
wickY™ je napisao/la:
Dobar historijat maca
Sto nisi stavio rezultate neke sa turnira ?

jarane kako cu se to sjecati to je bilo 2006
nice history

btw: aj u gz hari
Bravo hara
Sjecam se tek pocinjem igrat ( aktivno ) 2004,2005 dzemo vodi klan ja pucam vs njega na netu,onda me zove 1vs1 u blu planet ( gdje sam izgubio ) i tako dalje bolje se upoznajem i et sad znamo se extra
Heheheh, samo da te malo ispravim, RIP nikad nije igrao turnir u stasnetu, to je bio mix 1864 tj. bokijeva ekipa i s njima je igrao Lucky iz RIP-a

Uglavnom, sretno u nastavku
Sretno vam momci.Mogli bi jednom cw kakav ako zelite.
A Sto se tice Klan history upravu si Schulz sto se tice mjesec , dva ali evo vidis mi "dteam" zajedno igramo od 8 mjeseca 2007. Nama je tesko doci na turnir. Nije samo sto smo iz TR. ****ga denis ima 14 god /: i sad ce mozda neko da pomisli da nema nista od nas , vidis tu grijesi jer necemo se mi tako lahko "raspast" jbg. za sad nam je jos online igranje.
.Na ljeto prvi al' ne zadnji abd turnir.

Eto GL vama jaki ste ko beton
harune dog. cemo se za cw
mahYr je napisao/la:
Sretno vam momci.Mogli bi jednom cw kakav ako zelite.
A Sto se tice Klan history upravu si Schulz sto se tice mjesec , dva ali evo vidis mi "dteam" zajedno igramo od 8 mjeseca 2007. Nama je tesko doci na turnir. Nije samo sto smo iz TR. ****ga denis ima 14 god /: i sad ce mozda neko da pomisli da nema nista od nas , vidis tu grijesi jer necemo se mi tako lahko "raspast" jbg. za sad nam je jos online igranje.
.Na ljeto prvi al' ne zadnji abd turnir.

Eto GL vama jaki ste ko beton
harune dog. cemo se za cw

okey brate ;-)
Sjecam se mecha u stasnetu kad je kaBIR igrao za spetZnatz vs m.teama prejak je bio prije....
i ja sam bio u spetznatzu
a4o`KAZEE je napisao/la:
sto nisi reko da smo vas dobili poslije mi haha spetznatz i m.team 4 ever

Kad se sjetim,ali sada smo svi za jednog

Post dobio šamar od FataL

RIP|areiZor je napisao/la:
smijenso....

hay ti hitone sta je smjesno mi smo djece ti idi zeni se imam kuka ko moj dedo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.