Dobio sam danas za rodjendan CoD 2!
Instalirao ga, i pokrenuo! Radi!
Ja bi ga zelio igrati preko Interneta (multiplayer). Koristio sam opciju trazi i nasao link za neki patch.
Posto imam wirelles, a patch je 40 MB tesko mi ga skinuti s neta. Koristim operu kao web-broser, i kada izgubim konekciju pise mi u transferu "error". Kada se ponovo konektujem na internet kliknem na transfer "resume transfer" i za jedno 5 sec ono meni izbaci kao da je transfer zavrsen. Na desktopu pokrenem instalaciju ali nece!
Moja pitanja su:
* Da li postoji nesto slicno flash get-u za Operu?
* Posto mi malo vise steka u Single Playeru, da li ce mi isto tako stekati u Multiplayeru ??
btw, ja mislim da je dovoljno 15 bodova!
btw2, takodje mislim da tema sl. tema nije bila!
Molim vas, BEZ SPAMA!!
I molio bi admine da mi temu nebrisu! Ovo mi je fkt potrebno!
Instalirao ga, i pokrenuo! Radi!
Ja bi ga zelio igrati preko Interneta (multiplayer). Koristio sam opciju trazi i nasao link za neki patch.
Posto imam wirelles, a patch je 40 MB tesko mi ga skinuti s neta. Koristim operu kao web-broser, i kada izgubim konekciju pise mi u transferu "error". Kada se ponovo konektujem na internet kliknem na transfer "resume transfer" i za jedno 5 sec ono meni izbaci kao da je transfer zavrsen. Na desktopu pokrenem instalaciju ali nece!
Moja pitanja su:
* Da li postoji nesto slicno flash get-u za Operu?
* Posto mi malo vise steka u Single Playeru, da li ce mi isto tako stekati u Multiplayeru ??
btw, ja mislim da je dovoljno 15 bodova!
btw2, takodje mislim da tema sl. tema nije bila!
Molim vas, BEZ SPAMA!!
I molio bi admine da mi temu nebrisu! Ovo mi je fkt potrebno!