Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FREE ZONA CoD2

85 pregleda · 8 odgovora · otvorena 19.08.2008. u 17:32

mze li detaljno objasnenje ako na free zoni igrati Call of Duty 2
skinuo sam i punk buster i sve ali ne znam dodati server...
HELP!!!
nemozes dodati ser na cod2 kako ja znam i ja igram cod 2 preko free i copy sam sebi ip na desk i kad udjem copy ga i connect (ctrl + p) i osinem enter :D
Prije svega CoD2 BIHnet serveri su prebaceni na orginale,tako da ti treba orginalna igra ili samo cd-key,drugo skini patcheve 1.2 i 1.3 pa ih instaliraj,i skini xfire (www.xfire.com) program za servere.
nemozes dodat server u igri nabawi xfire i tu imas serwere samo podesi.a ewo ti neke serwere da igras preko free zone 195.222.32.132:28961 195.222.33.244:28960 to su bihnetovi njih mozes igrat preko free zone i ajd me stawi da sam ti pomogo . i samo da ti kazem da moras skinut patch 1.3 ukucaj na google i ima na nekom od linkowa
nemozes dodat server u igri nabawi xfire i tu imas serwere samo podesi.a ewo ti neke serwere da igras preko free zone 195.222.32.132:28961 195.222.33.244:28960 to su bihnetovi serveri i samo njih mozes igrat preko free zone i ajd me stawi da sam ti pomogo .
Oby je napisao/la:
Prije svega CoD2 BIHnet serveri su prebaceni na orginale,tako da ti treba orginalna igra ili samo cd-key,drugo skini patcheve 1.2 i 1.3 pa ih instaliraj,i skini xfire (www.xfire.com) program za servere.
skino sam patcheve ali kad hocu pokrenuti igru dodje neki error i izbaci me
a bez patcheva normalno radi...
Koji error de napisi ili stavi sliku..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.