Naziv klana: BiH Arena
Tag/teg klana: {B3H4R}
- Naime, ovo je aktivni CoD4 klan.
- Osnovan je od strane igraca pod nickovima: Ostraq, razbijac, alemGSG4, KaJmAk, i drugih.
- Cilj naseg klana je prije svega druzenje te organizirano/klansko igranje na internetu i LAN serverima.
- Nas klan ima veci broj clanova od kojih su najaktivniji sljedeci:
* lavcina (ex. razbijac)
* AlemGSG3
* Ostraq
* Tarzo
* Vezir
* Cevap
* Kajmak
* Lepina
* kiWi (ex Len^^) - JA
* CoyoTe (ex r3t4rD)
* i drugi...
- Zabinjezili smo mnogo uspijeha protiv nekih domacih klanova, te klanova Njemacke i Engleske, tacnije Londona.
Takodjer skoro svi clanovi imaju originalni cd-key, i svi koji imaju su prijavljeni na ClanBase.
(www.clanbase.ggl.com)
- Trenutno imamo svoj server, TeamSpeak server, portal i forum.
* Portal:
www.biharena.com
* Forum:
www.biharena.com/forum/
* CoD4 Server (cracked):
85.190.2.165:28960
* TeamSpeak Server:
ts1.ldn.powervs.com:9130
Password 4 public:
- jasmina
-Uskoro i jos dva nova servera. Nastupacemo po ligama na koje nas ClanBase pozove.
Hvala!
Napomena: Ovo nije tema za onih 100 bodova sto je navedeno u temi Promjene! Naprotiv, jednostavno zelim predstaviti klan ovako, posto meni bodovi nista ne znace.
Tag/teg klana: {B3H4R}
- Naime, ovo je aktivni CoD4 klan.
- Osnovan je od strane igraca pod nickovima: Ostraq, razbijac, alemGSG4, KaJmAk, i drugih.
- Cilj naseg klana je prije svega druzenje te organizirano/klansko igranje na internetu i LAN serverima.
- Nas klan ima veci broj clanova od kojih su najaktivniji sljedeci:
* lavcina (ex. razbijac)
* AlemGSG3
* Ostraq
* Tarzo
* Vezir
* Cevap
* Kajmak
* Lepina
* kiWi (ex Len^^) - JA
* CoyoTe (ex r3t4rD)
* i drugi...
- Zabinjezili smo mnogo uspijeha protiv nekih domacih klanova, te klanova Njemacke i Engleske, tacnije Londona.
Takodjer skoro svi clanovi imaju originalni cd-key, i svi koji imaju su prijavljeni na ClanBase.
(www.clanbase.ggl.com)
- Trenutno imamo svoj server, TeamSpeak server, portal i forum.
* Portal:
www.biharena.com
* Forum:
www.biharena.com/forum/
* CoD4 Server (cracked):
85.190.2.165:28960
* TeamSpeak Server:
ts1.ldn.powervs.com:9130
Password 4 public:
- jasmina
-Uskoro i jos dva nova servera. Nastupacemo po ligama na koje nas ClanBase pozove.
Hvala!
Napomena: Ovo nije tema za onih 100 bodova sto je navedeno u temi Promjene! Naprotiv, jednostavno zelim predstaviti klan ovako, posto meni bodovi nista ne znace.